Архив

БХРА организира семинар на тема: „Изграждане и внедряване на системи за управление в организациите, предлагащи хотелиерски и ресторантьорски услуги”

20.03.2006

В Казанлък на 24 март 2006 г. в хотел “Палас”, носителя на наградата на БХРА в категорията за 3 звезди “Градски хотел на 2005 година” асоциацията ще обучава своите членове

   На 24 март 2006 г. /петък/ Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация организира семинар на тема: "Изграждане и внедряване на системи за управление в организациите, предлагащи хотелиерски и ресторантьорски услуги".

   Специален гост-лектор на семинара ще бъде г-н Емил Илиев - управител на "Гарант-консулт - М" ООД, който ще представи практическите стъпки, необходими за внедряване на система за осигуряване на безопасност на храните, съгласно приложимото законодателство.

   На семинара ще бъдат разяснени:

  • Нормативната база за изграждане на системи за управление в организациите, предлагащи хотелиерски и ресторантьорски услуги;
  • Коя система е приложима за нас - Система за самоконтрол, HACCP, ISO 9001:2000, или интегрирана система;
  • Етапи на изграждане и внедряване на система за управлението на процесите, оказващи влияние върху качеството и безопасността на предлаганите продукти и услуги;
  • Кога и как да сертифицираме нашата система за управление;
  • и други важни въпроси, свързани със сектора.

   Неспазването на тези изисквания ще доведе до невъзможността българските хотели и ресторанти да работят успешно, защото няма да съответстват на изискванията на българското законодателство, международно възприетите стандарти и директиви на Европейския съюз.

   "Гарант-консулт - М" ООД е регистрирана по изискванията на българското законодателство през 1996 г. Дружеството се специализира в редица направления от сферата на осигуряване и управление на качеството, по-важни от които са:

  • Специализирана подготовка и обучение на персонал;
  • Организиране и провеждане на одити на съвременни системи за управление (диагностични, предсертификационни, одити от страна на потребител, частични и др.)
  • Консултации при изграждане и внедряване на системи за управление (ISO 9001:2000; ISO 14001:2004; ISO 22000:2005; OHSAS 18001; AQAP's);
  • Контрол на качеството на продукти в процеса на производство;
  • Оценка на съответствието на продукт с определени към него изисквания;
  • Сертификация на продукция;
  • Участие в сертификационни одити на системи по качеството.

   "Гарант-Консулт - М" ООД е една от първите консултантски организации, с внедрена и сертифицирана система за управление на качеството по изискванията на ISO 9001. Дружеството разполага с високо квалифицирани специалисти, притежаващи съответната теоретична подготовка и богат практически опит.

   Семинарът ще се проведе на 24 март 2006 г. в хотел "Палас", гр. Казанлък, ул. "Петко Стайнов" № 9 от 13.00 до 15.30 часа.

   Таксата участие в семинара е 25.00 /двадесет и пет/ лв.

   Сумата се внася по банковата сметка на БХРА до 23 март 2006 г.:

БХРА
Обединена Българска Банка
Клон: Света София
Сметка: 1014182509
Код: 20078270

   Моля потвърдете участието си до 12.00 ч. на 23 март 2006 г. в офиса на БХРА на имейл: bhra_office@abv.bg или тел.: 02/987 65 86 - лице за контакт Ваня Пеевска.

   Поради изключителния интерес семинар по тази тема ще бъде проведен и в гр. Пловдив, в началото на месец април.


  Назад към Новини