Архив

За втори път - единственото по рода си състезание за дами със снежни шейни

09.03.2006

Хотел „Троян Плаза”, член на БХРА, организира в началото на март голямата атракция по заснежената писта на „Беклемето”

   Четиризвездният хотел "Троян Плаза", член на БХРА, организира отново - за втори път от 2 до 5 март т.г. единственото по рода си у нас състезание за дами със снежни шейни. Генерален спонсор на събитието бе "Балкан Стар" - генерален представител на "Даймлер-Крайслер" за България.

Троян Плаза

   В бързата надпревара по заснежената писта на "Беклемето", победителка в състезанието стана Вера Лагадова, а подгласничката й Анелия Колева излетя атрактивно в гората с шейната, за радост на организаторите и публиката - без травми.

Троян Плаза

   След напрегнатия състезателен ден всички участници се включиха в презентацията на новия модел MERCEDES R Class в ресторанта на "Троян Плаза". Водещият на купона беше Ники Кънчев, а голямата изненада за всички беше не само присъствието на "Каризма", а фактът, че известният дует изпя без прекъсване всички парчета от първия си албум. Във вихъра на вечерта, разбира се, участваха и великолепните домакини от мениджърския екип на хотела, който винаги изненадва гостите си с уникална атмосфера, добро настроение и внимание към всеки...


  Назад към Новини