Архив

ПЪРВАТА ОФИЦИАЛНА ДЕЛЕГАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ХОТЕЛИЕРИ И РЕСТОРАНТЬОРИ В САЩ

06.03.2006

Скъпи колеги,

Както вече знаете Национален Хотелиерски Мениджмънт Клуб в сътрудничество с Търговският отдел към Посолството на САЩ в София, Американската хотелиерска асоциация и Посолството на България в САЩ организират първата официална делегация на български хотелиери и ресторантьори в САЩ за периода 17-28 май 2006 г.

BHRA

BHRA

BHRA

BHRA

BHRA

BHRA

BHRA

Инициативата е подкрепена и от БХРА. Отправена е покана към Румен Овчаров, Министър на икономиката и енергетиката и Марио ал Джебури, Председател на Държавната агенция по туризъм за да оглавят делегацията.

П Р О Г Р А М А

17 Май:

Lufthansa:13:05ч. излитане от София, 14:00ч. кацане в Мюнхен
Lufthansa: 15:15ч. излитане от Мюнхен, 18:15ч. кацане в Ню Йорк, летище JFK

Настаняване в хотел "Paramount", 4*, Manhattan, New York city (17-20 May) - 3 нощувки

18 Май:

Официално посрещане на участниците в делегацията от г-н Джоузеф Макинърни, Президент на Американската хотелиерска асоциация, г-н Пам Инман, Вицепрезидент на Американската хотелиерска асоциация, г-н Джоузеф Спинато, Председател на хотелиерската асоциация на Ню Йорк Сити, г-н Скот Пиърс, Президент на Образователния Институт на Американската хотелиерска асоциация и г-н Иван Чернев, Търговско аташе на Р България в САЩ.

По време на срещата г-н Джоузеф Макинърни ще направи презентация на състоянието на хотелиерската индустрия в САЩ. По време на цялата делегация, на всички срещи ще присъства и преводач от Американското посолство в София.

Разглеждане и среща с мениджмънта на New York Marriott Marquise Hotel, 5* на Бродуей в Манхатън. Хотелът специализира обслужването на конгресни прояви. Управлява се от Marriott Corporation, Inc.

19 Май:

Разглеждане и среща с мениджмънта на хотел W New York, 5*. Хотелът е представител на концепциите design/boutique както и на spa and wellness. Управлява се от Starwood Hotels and Resorts.

Разглеждане и среща с мениджмънта на световната легенда сред хотелите - The Waldorf=Astoria, 5*, Манхатън. Хотелът е представител на луксозният клас. Управлява се от Hilton Corporation.

20 Май:

United Airlines: 11:55ч. излитане от Ню Йорк /летище Newark/, 13:26ч. кацане в Чикаго

Настяняване в хотел "Hilton and Towers", 4*, Chicago (20-24 May) - 4 нощувки. Хотелът е най-близкият възможен луксозен хотел до McCormick Place Chicago - изложбеният център, домакин на Restaurant Hotel - Motel Show 2006. Хотелът е препоръчан и от г-н Марк Гордън, Председател на Хотелиерската асоциация на Илинойс /Чикаго/.

21-22 Май:

Осигурен свободен достъп за цялата делегация в Restaurant Hotel - Motel Show 2006. Освен разглеждане и осъществяване на преки контакти с почти 2000 изложители, за участниците в делегацията е осигурен и достъп до богата съпътстващата програма с над 60 семинара/тренинги и професионални дискусии/презентации.

23 Май:

Участие в дискусията на Лидерите в хотелиерството, с участието на г-жа Нанси Джонсън, Вицепрезидент на Carlson Companies /собственици на веригата Радисън, TGI Fridays, и мн. др./, г-н Лоурънс Гелър, Президент и Изп. директор на Strategic Hotels & Resorts /един от водещите световни експерти в хотелиерството/, г-н Джо Кейн, Партньор във Yeasawich, Peperdine, Brown & Russell and Joe Kane /водеща световна компания по хотелиерски маркетинг/, г-н Джон Ръсел, Президент и Изп. Директор на световната хотелска верига Days Inn. Дискусията ще бъде ръководена от г-н Джоузеф Макинърни, Президент на Американската хотелиерска асоциация.

Веднага след срещата, цялата делегация от България ще бъде специален гост на Гала обяд с хотелските лидери по покана на Американската хотелиерска асоциация. Гала обядът е с домакин Хотелиерската асоциация на Илинойс /Чикаго/.

24 Май:

United Airlines: 10:55ч. излитане от Чикаго, 14:55ч. кацане в Маями, Флорида.

Настаняване в центъра на Маями, хотел "Hyatt Regency" 4*, (24-27 May) - 3 нощувки

25 Май:

Официално посрещане от г-жа Карол Довър, Председател на Хотелската асоциация на Флорида, Маями.

Разглеждане и среща с мениджмънта на хотел Four Seasons Hotel & Tower, 5*. Хотелът е представител на концепцията condo hotels. Управлява се от Four Seasons Hotels and Resorts.

Разглеждане и среща с мениджмънта на хотел Westgate at South Beach, представител на шикозния Арт Деко ахитектурен стил на South Beach, Miami. Хотелът принадлежи към малките бутикови и луксозни обекти, сегмент, който се развива вече и в България.

26 Май:

Разглеждане и среща с мениджмънта на хотел The Ritz Carlton, Miami Beach, 5*. Хотелът е представител на концепцията ризорт хотели. Управлява се от световната хотелска верига Ritz Carlton.

Разглеждане и среща с мениджмънта на Doral Golf Resort & Spa, 5* в Маями. Обектът е представител на концепцията голф ризортс и е частен клуб. Управлява се от световната хотелска верига Marriott Corporation.

27 Май:

Lufthansa: 15:30ч. излитане от Маями, 06:15ч. на 28 Май кацане във Франкфурт
Lufthansa: 10:35ч. излитане от Франкфурт, 13:40ч. кацане в София.

По време на цялата делегация и всички срещи ще бъдем придружавани от г-жа Емилия Танева, търговски специалист от Търговския отдел на Посолството на САЩ в София.

Настоящата програма е в процес на разработка от месец октомври 2005 г. и е съгласувана изцяло с американската страна. В допълнение към предвидената програма Национален хотелиерски мениджмънт клуб, Американската хотелиерска асоциация и Търговския отдел към Посолството на САЩ в София бихме могли да съдействаме при организирането на допълниителни срещи с мениджъри и собственици на компании от хотелската индустрия.

Възможно е по независещи от организаторите причини да настъпят промени при осъществяването на бизнес срещите и бизнес посещенията по време на престоя ни в САЩ. Надяваме се ако се получат подобни промени те да бъдат заместени с подходящи така, че да не бъде нарушена цялостната идея и цел на делегацията.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В ДЕЛЕГАЦИЯТА

Цената за участие в делегацията е EUR 2750.

Цената е пакетна на човек, настанен в двойна стая при група от минимум 15 човека. Допълнително доплащане за настаняване в двойна стая - EUR 800.

Пакетната цена включва:

  • Самолетни билети и летищни такси за всички отсечки по посочения маршрут;
  • 3 нощувки в хотел "Paramount" ****, New York
  • 4 нощувки в хотел Hilton and Towers ****, Chicago
  • 3 нощувки в хотел Hyatt Regency ****, Miami
  • трансфер летище - хотел - летище в Ню Йорк
  • трансфер летище - хотел - летище в Чикаго
  • трансфер летище - хотел -летище в Маями
  • неограничен достъп до всички прояви в програмата и самото изложение Restaurant Hotel-Motel Show 2006 в Чикаго;
  • специални гости на Гала обяда на хотелиерските лидери на 24 май

Всички желаещи е необходимо да направят депозит в размер на 30% от сумата до 20 Март, 2006 г. включително. Окончателните резервации приключват на 1 април, 2006 г.

Повече информация може да получите на тел 02/811-74-22, 29 или като влезете в интернет страницата на НХМК, www.TourMarкeting.org


  Назад към Новини