Архив

Новият брой на НoReMag е посветен на въвеждането на стандартите в хотелиерството и рестораньорството

20.02.2006

Мара Дойчинова – носител на Годишната награда на БХРА за най-голям принос в изграждане на туристическия имидж на България за 2005 г. – лице на февруарския брой на списанието

   Февруарският брой на НoReMag е посветен на една от най-актуалните за българските хотелиери и ресторантьори в момента теми - стандартите. Те са поставени във фокуса на темата на броя, като открояват високата необходимост от въвеждането на стандарти като HACCP и ISO. В рамките на темата присъства и първият български ресторант, придобил сертификат ISO 22 000 - софийският "Чепишев".

   В броя можете да прочетете още какви са особеностите на професията на планинския водач, как се отразява на настоящите и бъдещи хотелиери забраната за строителство в комплекса "Златни пьсъци", какво е новото в социалното осигуряване през 2006 година, как се прави селски туризъм в Странджа. В този брой може да научите и как да се правит по-добре бизнес прогнози, както и какви са особеностите на винения бар.

   В рубриката "Профили" е представен един от известните български мениджъри - г-жа Мара Дойчинова, генерален мениджър на хотелите на "Феър Плей Интернешънъл". Тя е носител на наградата на БХРА за 2005 г. за принос в изграждане на туристическия имидж на България.

   И както винаги в списанието са намерили място последната информация и факти от туристическата гилдия, както и новините от световния и българския туристически бизнес.

НoReMag


  Назад към Новини