Архив

Февруарски покани и мартенски премиери в традициите на "Кемпински Хотел Зографски"

09.02.2006

Столичният хотелски комплекс, член на БХРА предлага всичко за бизнес туристите и любителите на развлеченията и спорта

   Много са новините и поканите за събитията в "Кемпински Хотел Зографски" - София в традиционния месечен календар на комплекса. Тепърва ще научим за предстоящия традиционен Виенски бал, където на 11 февруари т.г. стотици двойки в елегантни вечерни рокли и костюми ще танцуват във великолепната бална зала "София Гранд", неузнаваема в светлини, цветя и специална декорация.

   Поканата на "Кемпински Хотел Зографски" за празника на Свети Валентин е за ресторант "Алфредо", където празничното меню, изненадите и музиката на живо са част от романтичната вечер на влюбените. Там ги очаква италианска кухня - оригинално меню от четири ястия, включително и фетучини "Алфредо" по оригинална рецепта; концертът на живо на италианския певец Давид Карбоне; възможността да видят колекцията на италианския дизайнер Oscar Scire и др.

   Но и дори и без специален повод, категоричен е мениджърският екип на хотела, атмосферата тук е подходяща за среща с делови партньори, за кратка обедна почивка, за питие с приятели след работния ден. Или за малък "подарък" за душата като този: да се насладим, само тук на гледката на покритите със сняг и мечти японски градини, докато слушаме тихи мелодии, изпълнени на пиано в късните зимни следобеди в подножието на Витоша...

   Сред изненадите на уникалният хотелски комплекс е предстоящото откриване на Американския ресторант на "Кемпински Хотел Зографски" - София, където вече се подготвя невероятната вечер за Деня на жената през месец март. И всичко добре познато и всичко ново тук - от организацията на конференции, семинари, бизнес срещи, частни вечери, сватби - до възможностите за релакс и спорт, е гаранция, че с "Кемпински" винаги сме в добра компания!

Кемпински Хотел Зографски


  Назад към Новини