Архив

Честит рожден ден, Парк-хотел "Витоша"!

03.02.2006

Конгресният хотел на 2005 година - член на БХРА отпразнува първата годишнина от откриването си

Парк-хотел Витоша

   Най-новият хотел в София - Парк-хотел "Витоша", който отвори врати в началото на месец февруари 2005 г. отпразнува първият си рожден ден след много клиенти, партньори и приятели. Мениджърският екип на хотела посрещна гостите си сред стилна атмосфера, където подбраната музика, изисканата кухня и доброто настроение очароваха многобройните гости. За една година Парк- хотел "Витоша" завоюва завидно място на българския туристически пазар с много добра средна заетост, поставяне на нови стандарти в бизнес общуването, гостоприемно и топло отношение към гостите.

Парк-хотел Витоша

   Парк-хотел "Витоша" се утвърди като предпочитан от бизнеса конферентен център, в който международните и националните делови прояви, семинари и конференции изпълват седмичния график от понеделник до понеделник. Съвременен, комфортен, впечатляващ не само с разположението си и модерната си външна форма, но и със изчистения си вътрешен дизайн, хотелът предлага още и възможности за спорт, развлечения и уют за краткотраен и дългосрочен престой.

Парк-хотел Витоша

   Всяка от стаите - 164 стаи и апартаменти е с кабелна телевизия и телефон, с изграден мини кухненски бокс, където гостите могат да приготвят аламинути. Тази приятна подробност дава допълнителен уют и прави Парк-хотел "Витоша" по-различен от другите хотели в столицата. За гостите, които остават за по-дълъг период тук са разработени специални цени и програми.

Парк-хотел Витоша

   Не случайно в най-престижните и дългогодишните награди за професионалистите в българския туризъм, връчвани от БХРА, хотелът беше избран за конгресен хотели на 2005 година. Голямата награда на Официалната церемония на 19 декември миналата година получи лично собственикът на хотела г-н Мирослав Печев. Комплексът разполага с девет конферентни и учебни зали в разнообразен формат за провеждане на обучения и курсове. На разположение на гостите е ресторант "Тоскана" с 160 места и VIP зала, лоби бар, нощен бар, както и бистрото към хотела. Спа центърът заема 1000 кв.м. и включва голям закрит плувен басейн, зали за масаж, сауни, солариум и просторна зала за фитнес с най-модерни уреди, фризьорски и козметичен салони и др. До един месец гостите ще бъдат изненадани и с два тенис корта.

   Но най-ценното в хотелският комплекс с невероятна гледка към Витоша е неговият екип от млади, прецизно подбрани хора с желание за професионално развитие и израстване в хотелиерството. Мениджърският екип е категоричен, че непрекъснатото развитие на Парк-хотел "Витоша" се дължи именно на голямата обич и грижа, с която работят хората в него. Това пожелаваха цяла вечер на хотела-"рожденник" гостите, които с аплодисменти посрещнаха огромната празнична торта с логото на хотела отгоре - все такъв професионален екип, още повече клиенти и много нови награди! За да бъде наистина признатото място, където бизнесът среща успеха.


  Назад към Новини