Архив

Sofia City Info Guide с ново лице

26.01.2006

Научете повече за традиционните кукерски шествия и за най-новите обекти в столицата

   Известният двуезичен справочник за чужденци - Sofia City Info Guide отбелязва с блясък и изненади наближаващата си 13-годишнина с нова, луксозна визия и богато съдържание. Традиционните джобен формат и пълноцветна карта на изданието са допълнени от полезна информация в цели 120 страници, пълни с идеи, новини и предложения за столичаните и гостите на София. Всичко това заедно с безброй адреси на столичните културни и спортни изненади и забавления през зимата.

   В първия брой на изданието за 2006 г. можете да научите повече за обичая "Сурвакане" и традиционните кукерски шествия в България на Васильовден, както и да се запознаете с културния афиш на София за месеца. Sofia City Info Guide гостува и на едни от най-новите обекти в столицата - ресторант Ex'use me, хотел California, както и на модния клуб "Оскар".

   Рекламни ревюта са посветени и на агенция Address Real Estates, веригата магазини Galdini и столичната галерия "Натали". За любителите на зимните спортове е специалният раздел на справочника - Winter in Bulgaria с актуална информация за зимните ни курорти.

Sofia City Info Guide


  Назад към Новини