Архив

Най-новият асоцииран член на БХРА е HotelBG.com

21.07.2005

Още една известна Интернет страница за търсене на български туристически обекти – в помощ на хотелиерите и ресторантьорите

  Най-новият асоцииран член на БХРА е HotelBG.com - една от най-посещаваните Интернет страници за търсене на туристически обекти в България. През 2005 г. фирма Savage-Design поема управлението на сайта HotelBG.com. Фирмата е създадена през 1999 г. с основна дейност: изграждането на Интернет сайтове и популяризирането им в ИТ пространството. През 2004 г. фирмата получава наградата за най-успешен ИТ мениджмънт в Мюнхен, Германия.

  Това, което прави HotelBG.com различен е големият брой потребители. За да се популяризират и рекламират по-добре българските туристически обекти, прикачени в HotelBG.com е изградена мрежа от партниращи сайтове. Например, след регистрация в HotelBG.com информацията за хотела или ресторанта и неговото точно местоположение се публикувана и на Интернет страницата на "Датекс" - с над 10 000 посещения дневно.

  HotelBG.com е изграден на три езика и дава възможност за резервации директно от Интернет като за услугата не се удържа допълнителна такса или комисионна. По желание на членовете на БХРА, всеки хотел или ресторант с Интернет страница, има възможността да я прикачи към HotelBG.com. Професионализъм, предприемчивост и желание за активни контакти в туристическия бизнес са в основата на бъдещата ползотворна работа между известния сайт и БХРА.

  Повече информация за най-новият асоцииран член на асоциацията можете да намерите на Интернет адрес: http://www.HotelBG.com.


  Назад към Новини