Архив

"КЕМПИНСКИ ХОТЕЛ ЗОГРАФСКИ СОФИЯ" — МЯСТОТО НА ДЕЙСТВИЕТО В СОФИЯ!

13.09.2005

Още едно голямо име в световния туризъм се присъедини към БХРА

   Сред най-новите членове на БХРА вече е и един от най-известните български хотелски комплекси, чието име, класа и стил отдавна е част от емблемата на столицата. Петзвездният "Кемпински Хотел Зографски София" и професионалният му екип, с който от години БХРА си партнира в областта на туризма, вече е част от асоциацията - новина, с която всички членове на БХРА поздравиха колегите си неотдавна.

   Неслучайно едно известно на всички в българския туризъм изречение: "Кемпински Хотел Зографски София" - мястото на действието в София" е част от неговия имидж. Красноречивите факти, звездните клиенти и перфектните събития там са познати на всички чуждестранни и български клиенти на хотелския комплекс. Независимо дали сте в София за делова среща или за удоволствие, една от най-подходящите възможности за престой е "Кемпински Хотел Зографски София". Разположен сред приказни градини в хълмистата част на града, хотелът предлага на клиентите си най-добрата материална база в страната: най-голямата бална зала, както и зали за срещи, семинари или конференции, шест ресторанта, три бара, тераса за барбекю, нощен клуб и казино под самото небе.

Кемпински Хотел Зографски София

   Хотелът разполага с 421 стаи с климатик, повечето от които с Ethernet LAN връзка и аналогови модеми. На гостите на хотела се предлагат трансфери или обиколки с лимузини, резервации на билети, дават се препоръки за най-известните забележителности в града и им се предлага възможност за пазаруване, чартъри с частни джетове и хеликоптери.

Кемпински Хотел Зографски София

   Във фитнес център "АТАМА" се намира най-големият хотелски басейн в София, поляна за плаж, Technogym съоръжения, фитнес зала, солариуми Ergoline, стаи за масаж, часове по йога, пилатес, таебо и спининг. В търговската част на хотела се намират салон за красота, бутици за мода и бижута, антикварен и сувенирен магазин, картинна галерия и др. Хотелът разполага с охраняем гараж и паркинг; неговите прочути японски градини са особено подходящи за релаксация след конференция или брейн-сторминг сесии. А както добре знаят гостите на хотелския комплекс - до заснежените писти на Витоша се стига само за 20 минути.

   "Кемпински хотел Зографски София" предлага на своите клиенти не само незабравимото преживяване от престоя, но и най-големите, вълнуващи и професионално организирани балове, коктейли, приеми, гала вечери, ревюта, семинари, конференции, срещи. Хотелът е и професионален организатор на сватби, като новите сватбени пакети, разработени с много желание от екипа на комплекса, предлагат на младоженците потапяне в разкош в един от най-важните дни за всяко младо семейство.

   БХРА по традиция представя най-големите месечни новини на своите членове и в сайта на асоцициацията вече ще имаме възможност да запознаваме членовете си и със събитията и новините, които са част от професионален живот на "Кемпински Хотел Зографски София".


  Назад към Новини