Архив

Дълъг маратон от събития и четизвездни изненади за клиентите

26.09.2005

Екипът на хотел "Троян Плаза", член на БХРА залага на професионализъм и желание за успех

   Още един щастлив клиент на хотел “Троян Плаза” си тръгна с нов мотоциклет “БМВ”. Условията на играта бяха: консумация в механа “Троян” и ресторант “Троян Плаза” в едноимения хотелски комплекс на стойност над 50 лева. Тегленето на печелившия се извърши на 5 септември 2005 г. , когато домакините подготвиха с богата програма и за многобройните си гости. Печелившият щастливец в играта изтегли г-н Богдан Николов - това беше името на г-жа Валентина Желязкова от град Ихтиман, гостувала в хотела през месец август т.г. Вечерта продължи с много песни и танци, а за доброто настроение се грижеше фолкзвездата Валя.

nagrada

   Много са вече събитията и изненадите за клиентите на четиризвездния комплекс, където наистина луксът се среща с природата. Дълъг беше летния маратон до днес на колегите от хотел “Троян Плаза”, които посрещнаха десетки ВИП клиенти, известни лица от шоубизнеса и многобройни клиенти. В хотела през юни т.г. се проведе традиционната среща на Президента на Република България Георги Първанов и г- жа Зорка Първанова с ръководителите на дипломатически мисии на страните членки и страни-кандидати за членство в ЕС.

Purvanov

   За първи път в България, през март март т.г. именно в “Троян Плаза” се представи 3-та серия на BMV. Лично вицепрезидента на “Камор Ауто” - г-н Рафи Паран откри тридневната фиеста с начало предпримиерата на новото BMV - серия 3. Пред него позираха звездите Ники Кънчев, Зара, Борислав Михайлов и др. “Троян Плаза” беше организатор и домакин на off roud състезанието за жени “Грация и мощ” бе хотел, където стартът беше открит от Ники Кънчев, а сред участничките в ралито бе мис България - Ивайла Бакалова.

Ivaila Bakalova Car

   Лукс, перфектно обслужване и нестандартни идеи в налагането на името на четиризвездния комплекс - всичко това заедно с професионализма на екипа и желанието му за успех привлича в “Троян Плаза” все повече фирми, организации и туристи, които искат именно тук да организират своето събитие или да почиват сред красотата на града и планинската природа.


  Назад към Новини