Архив

Хотелски комплекс "Филипополис"

27.09.2005

Hotel

   Хотелски комплекс “Филипополис” отвори врати през април 2005 г. за всички почитатели на аристократичната тишина, отпускащия уют, специалното отношение към клиентите и качественото обслужване. Комплексът включва тризвезден хотел, ресторант, конферентен офис и охраняем паркинг. Разположен е в търговско-складовата зона на град Пловдив, в непосредствена близост до “Международен панаир” - Пловдив. Предимство в неговото местоположение е и удобният достъп от магистрала “Тракия”, свързваща София с Истанбул.

Hotel

   Раздвижената, нестандартна архитектура и внесената лекота в интериора придават изисканост и изтънченост на обстановката. Гостите могат да се насладят на картините на изтъкнат пловдивски живописец и на свежата атмосфера, създадена от множество цветя и декоративна зеленина.

   Хотелът предлага настаняване в 16 двойни стаи и 4 апартамента, обзаведени с любов и внимание към детайла, подържани в изрядна чистота и съобразени с изискванията на пътуващия бизнесмен. Всяка стая и апартамент разполагат със самостоятелен санитарен възел с душ-кабина или вана/в апартаментите/, климатик, сателитна телевизия, мини бар, директен телефон с международно избиране, Интернет достъп.

Hotel BHRA

   Ресторантът към хотела очарова клиентите си с уют, безупречно обслужване и превъзходно меню, съчетаващо традиционни български ястия и изтънчени специалитети, колекция от български вина и разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки. За удобство на клиентите се предлага и румсървиз.

Hotel

   Конферентният център предлага най-модерно техническо оборудване, така че гостите ни да се чувстват като в собствения си офис. Състои се от: конферентна зала с капацитет до 30 места; две зали за отдих с мека кожена мебел; работна зала с две бюра, компютри, принтер, Интернет и всички необходими канцеларски пособия; гардеробно помещение и санитарен възел.

За допълнителна информация и резервации:

хотел “Филипополис”
Пловдив 4003, бул.“Брезовско шосе”№ 145А
тел. 032/ 904 860; факс:032/962 597
e-mail:hotelphilippopolis@abv.bg
www.hotelphilippopolis.com


  Назад към Новини