Архив

БХРА покани изпълнителния директор на HOTREC в София през м. декември т. г.

27.10.2005

На срещата пред членовете на асоцициацията г-жа Маргарет Секуарис ще представи най-успешните модели на управление на туризма в европейските държави

   В рамките на 52 Генерална асамблея на Европейската хотелиерска и ресторантьорска асоциация - HOTREC, която се проведе през м. октомври т.г. във Виена, по инициатива на БХРА се състоя среща с изпълнителния директор на НОТРЕК г-жа Маргарет Секуарис. На срещата присъстваха г-н Благой Рагин - председател на БХРА и президент на BAHA, г-н Дончо Таневски - председател на Македонската хотелиерска асоциация (HOTAM) и г-жа Полина Карастоянова - изпълнителен директор на BCVB.

Etara

   Г-жа Секуарис представи ролята и задачите на HOTREC, обединяваща хотелиерските и ресторантьорски асоциации на страните, членки на Европейския съюз. Тя прие поканата отправена от Благой Рагин да посети София в началото на месец декември 2005 г. Програмата на г-жа Секуарис ще включва срещи с Комисията по икономическа политика към Народното събрание, с кмета на София, с изпълнителния директор на Агенцията по туризъм и др.

   Специално за членовете на БХРА ще бъде организирана среща с изпълнителния директор на HOTREC, на която М. Секуарис ще представи най-успешните модели на управление на туризма в европейските държави и сътрудничеството между държавните институции, общинските власти и неправителствените организации.

   (Срещата на г-жа Маргарет Секуарис в София с членовете на БХРА ще бъде предварително обявена на сайта на асоциацията и желаещите да участват в нея могат да заявят своето участие в офиса на БХРА - тел. 02/987 65 86)


  Назад към Новини