Архив

Европейско признание за успехите на всички туристически обекти на "Виктория Груп"

13.11.2005

Известната верига, член на БХРА получи сертификат за качество, съгласно изискванията на международния стандарт ISO 9001 - 2000

   На тържествена церемония в “Шератон София Хотел Балкан” веригата “Виктория Груп” получи сертификат за качество, съгласно изискванията на международния стандарт ISO 9001 - 2000 от AFAQ - Франция “Хотелиерство и ресторантьорство” за хотелите “Марица”, “Пампорово”, “Виктория Палас”, “Чайка”, “Роял Парк”, “Роял Бей” и вс “Елените”. На поканата на г-н Вълчо Арабаджиев, президент на “Виктория Груп” и г-жа Маринела Арабаджиева, да споделят радостта от високото професионална признание, отговориха десетки гости сред които заместник-министър Димитър Хаджиниколов, председателят на БХРА - г-н Благой Рагин, много представители на туристическия бизнес, партньори, бизнесмени и др.

   От името на Негово превъзходителство г-н Посланика на Франция сертификатът беше връчен от г-жа Catherine Suard, съветник по сътрудничество и културна дейност, директор на Френския културен институт - София. В отговор на пожеланията за нови успехи и просперитет на известната верига “Виктория Груп”, г-н В. Арабаджиев сподели пред гостите: “Искам да изкажа нашата гордост и удоволствие да бъдем първата структура в туристическия отрасъл на България, приела международния организационно-управленчески стандарт ISO 9001 - 2000. И да изкажа нашата благодарност към френския ни консултант AFAQ, с чиято помощ и усилия успяхме да внедрим тази система по качество във всички наши обекти, включени във веригата “Виктория Груп”.

   Сред многобройните приветствия към екипа на веригата и нейните представители бяха пожеланията на Д. Хаджиниколов, Бл. Рагин, Е. Иванова и др. На коктейла след събитието, десетки колеги - хотелиери, туроператори, представители на бизнеса и туристическата индустрия вдигнаха наздравици за успеха на българския туризъм и веригата “Виктория Груп”.

   Международният стандарт ISO 9001 - 2000 не е предметен, а организационно-управленски стандарт, който не определя показатели за качеството на продуктите и услугите, а се занимава с качеството на осъществяваната човешка дейност. Чрез неговото внедряване се създава един съвременен модел на организационно управление на дейността на фирмата и се дава гаранция за подобряване на качеството на произвежданата продукция и предлаганите услуги.

Виктория Груп Виктория Груп

Виктория Груп


  Назад към Новини