Архив

Десант на "Мерцедес-Бенц" в Троян

16.11.2005

Хотелският комплекс "Троян Плаза", член на БХРА превърна един уикенд в хармония от вълшебна музика, световноизвестни автомобили и кулинарни специалитети

Mercedec

   През изминалия уикенд хотелски комплекс “Троян Плаза” бе домакин на уникално представяне и тест на новите модели от луксозната марка “Мерцедес-Бенц”.С разположението си и лукса сред природата, “Троян Плаза” вече се утвърди като едно от най-добрите места за провеждане на фирмени мероприятия и автомобилни презентации.

MercedecMercedec

   Бъдещи и настоящи приятели и любители на марката съчетаха приятния уикенд в хотелския комплекс, член на БХРА, с възможноста да се насладят на пробно шофиране и пътуване с автомобили “Мерцедес-Бенц” в живописните околности на Троян. Бяха представени моделите на Мерцедес-Бенц за 2005 г - S - класа , М-класа , В-класа. В събота вечерта, на изискан коктейл , г-жа Боянова -ръководител продажби в “Балкан Стар” запозна гостите с интересна информация за технологичните новости на световноизвестната автомобилна фамилия. Събитието бе полято с изискани вина и специалитети на главния готвач, съпроводено от вълшебния глас на Белослава и музиката на квартет “Интро”.


  Назад към Новини