Архив

Месец декември на отминаващата година започна с уникално Коледно парти "Танцова вечер София Гранд"

06.12.2005

Петзвездният бизнес хотел - член на БХРА завъртя гостите си във вихрени танци, песни и кадри от времето на стара София

   "Гранд Хотел София", член на БХРА, откри месец декември - сезона на коледните и новогодишните празници с уникално Коледно парти - "Танцова вечер София Гранд" в Софийската градска художествена галерия. Мимове, облечени в костюми от първата половина на миналия век, посрещаха десетките гости, пресъздавайки атмосферата на софийските танцови зали. Дъждовното време не помрачи настроението на участниците и домакините, които откриха очарованието на една успешната идея, съчетала модерното и ретрото.

Гранд Хотел София

   Акцент в програмата на "Танцова вечер София Гранд" беше шоуто в стил "ретро-кабаре" на проф. Боньо Лунгов и театър "Албена". Духът на някогашна София беше пресъздаден чрез аудио-визуално пътуване във времето с музика и кадри от стара София, съчетани със съвременна клубна музика, вдъхновена от любими мелодии от първите десетилетия на ХХ век.

Гранд Хотел София

   Изпълнителният директор на "Гранд Хотел София" - г-н Иван Ангелов поздрави лично клиентите, журналистите и партньорите на петзвездният бизнес хотел, подчертавайки, че тази декемврийска вечер е коледен подарък за всички гости. А главният готвач на хотела изненада гостите с изискана селекция от уникални специалитети, в които преобладаваше дивечът. Гостите на Коледното парти на "Гранд Хотел София" имаха възможността да напишат своето пожелание към домакините на нестандартна коледна картичка във формата на огромен куб, опакован като подарък.

Гранд Хотел София

   В желанието си да усъвършенства постоянно качеството на своите услуги от първи декември т.г. петзвездният хотел в центъра на София, предоставя на своите бизнес гости безплатен високоскоростен Интернет достъп. Като допълнителни детайли са и поставянето на DVD и CD плейъри във всяка стая. За свободното време на гостите е предвидена и възможността да се ангажират билети за опера, балет и театър от страна на хотела. Само преди един месец стартира и новата "звездна" програма на "Гранд Хотел София" - резервация на конкретна стая за конкретна известна личност. Програмата предвижда пожизнено ползване на тази привилегия. Първият притежател на грамота за резервация стана Веселин Топалов - световният шампион по шахмат.

Гранд Хотел София


  Назад към Новини