Архив

Пресата за нас - вестник “Народно Дело” - 1.3.2004, брой 49

03.03.2004

Хотелиери и ресторантьори се обединиха в Интернет

Хотели, ресторанти и ваканционни центрове вече предлагат услугите си и в Интернет благодарение на новия сайт на Българската хотелска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Най-голямата виртуална туристическа борса в България, дело на варненската агенция “ФИЛ”, бе официално представена по време на 21-вото международно туристическо изложение “Ваканция 2004” в НДК. Философията на новия сайт е подчинен на правилото, че който “който не е в мрежата, не е в бизнеса ”.

Освен че дава подробна, интуитивно структурирана и леснодостъпна информация за представените обекти сайтът осигурява и възможност за допълване на информацията или снимковия материал в реално време.

Посредством специално изработен за целта програмен продукт, достъп до който е предоставен на всеки от публикувалите информация на електронния сайт, новините, новите услуги и актуализираните оферти могат да достигнат до всеки потенциален потребител на глобалната мрежа само за няколко минути.

Истинските предимства на новата система обаче, които я правят привлекателна за професионалистите в туризма, са възможностите за бързо и ефективно набиране на широк спектър маркетингова информация. Броят на посещенията към една или друга статия, публикувана на сайта, интересът към един или друг хотел или услуга, регионите в България или страните зад граница, от които потребители най-често проявяват интерес към определен туристически продукт, са само малка част от възможностите на новата интерактивна страница на БХРА.

  Назад към Новини