Архив

"НОВИЗ" AД стана изключителен представител за България на американската фирма SYBARITIC

09.01.2006

Водещата в областта на SPA-технологиите американска компания избра пловдивската фирма "НОВИЗ", член на БХРА за свой изключителен представител за България

Новиз   В края м. декември на 2005 г. Пловдив беше посетен от вицепрезидента на SYBARITIC, водеща фирма в областта на SPA-технологии и оборудване - г-н Мануел Ванегас. Посещението се осъществи само месец след като екип специалисти на фирмата проведоха мастер клас в релакс-центъра на четиризвездния хотелски комплекс "Новиз", оборудван със SPA-капсула SYBARITIC. Едно ново начало на досегашното сътрудничество с фирмата от Минесота - САЩ сложи подписания между "Новиз" АД и SYBARITIC договор за предоставяне на изключителни права за продажба на продуктите на американската компания на българския пазар.

   Така от 2006 г. "Новиз" АД ще предлага, вече с изключителни права на българския пазар на релакс и SPA-оборудване продуктите и технологиите на SYBARITIC - най-новото поколение SPA-капсули; уреди за фото епилация и фото подмладяване; медицински лазери, както и съвременни технологии за отслабване чрез SPA-капсули, комбинирани с генератор на кислород.

   БХРА поздравява с поредното професионално признание колегите си от Пловдив и лично г-н Любозар Фратев и неговия професионален екип, който години наред продължава да печели награди и успехи и да работи за имиджа на асоциацията и българския туризъм!


  Назад към Новини