Архив

В кк „Слънчев бряг” - официалното откриване на “Лято 2005”

14.06.2005

Летният сезон в най-големия черноморски курорт открит с пищни фойерверки, изискан коктейли и с над 300 гости

  По традиция основен организатор на официалното откриване на "Лято 2005" в к.к. "Слънчев бряг" на 11 юни т.г. беше "Съюзът на собствениците" - Слънчев бряг, член на БХРА. Събитието се проведе със съдействието на Община Несебър и "Слънчев бряг" АД. Официалният старт на летния сезон беше даден с пищни фойерверки и с изискан коктейл, с над 300 гости от цялата страна, които изпълниха плажната алея пред хотел "Чайка" в комплекса в празничната вечер.

Slanchev Briag 2005

  Пожелания за успешен туристически сезон отправиха министърът на външните работи на Република България - Соломон Паси, кметът на Община Несебър - Николай Трифонов, изпълнителният директор на "Слънчев бряг" АД - Малина Бакалова, председателят на БХРА - Благой Рагин, Георги Николов от УС на "Съюза на собствениците" и др. Поздравителен адрес и най-сърдечни пожелания за успешно лято, организаторите получиха и от президента Георги Първанов.

  Специални гости на официалното откриване бяха още председателят на Висшия съвет на БСП Сергей Станишев, областният управител на Бургас, председателят на БАТА - Донка Соколова, Нели Сандалска - изпълнителен директор на "Балкантурист" АД, изпълнителният директор на "Албена" АД - Красимир Станев, Ивелина Грозева - директор финанси и развитие и председател на съвета на директорите на "Албена" АД, депутати от Бургаския избирателен район, банкери, шефове на дирекции, предприемачи, представители на местната власт, туроператори, журналисти и много други. На партито бяха поканени и всички собственици на хотели и ресторанти в комплекса - членове на "Съюза на собствениците" - Слънчев бряг.

Slanchev Briag 2005

  Изискани блюда и маркови питиета очакваха гостите на коктейла. Артистично-музикалната програма бе реализирана от продуцентска къща "Едита" - София с участието на ансамбъл "Чинари", Дони и Нети, Петя Буюклиева, Георги Христов и др. Водещи на програмата бяха Радинела Бусерска и Георги Любенов. Празненството беше атракция и за туристите в комплекса, които с удоволствие наблюдаваха пищната заря и музикалната програма.

Slanchev Briag 2005

  Светското събитие, станало вече ежегодна традиция за "Съюза на собствениците", е само част от амбицията на организаторите да превърнат най-големия ни Черноморски курорт - "Слънчев бряг" в туристически център от световна величина.


  Назад към Новини