Архив

Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация има удоволствието да Ви покани на Национално обсъждане по проблемите на българския туризъм на 19 май 2005 г.

16.05.2005

от 15.00 до 19.00 часа в зала № 10 на НДК – София /етаж 8, вход А3/ организирано съвместно с Българска туристическа камара и Българска асоциация на туристическите агенции свикват.

Целта на срещата е да се обсъдят основните насоки на база на които да се изготви стратегическа програма за развитието на българския туризъм за периода до 2015 година. С тези насоки искаме да се запознаят преди изборите политическите партии, респективно бъдещото българско правителство.

На срещата ще бъдат обсъдени по-конкретно основните принципи на които да се базира стратегията за развитие на българския туризъм, маркетинга и рекламата, предложение за изменение на Закона за туризма и другите законови и подзаконови нормативни актове свързани с туристическата дейност; предложение за създаване на Министерство на туризма; ролята на неправителствените организации и тяхното място за регулиране на туристическата индустрия в условията на присъединяване на България към ЕС.

На обсъждането са поканени да присъстват членовете на национално представените браншови организации, общественици, банкери, застрахователи, преподаватели и студенти, транспортни компании, производители на стоки за туризма, представители на политически партии и др.


  Назад към Новини