Архив

На вестникарския пазар - ново издание за туризъм

05.03.2005

От месец март 2005 г. познатият вестник „Пътешественик” вече излиза като по-голямо и по-луксозно списание

Излезе от печат бр. 1 на най-новото българско списание за туризъм – „Пътешественик”, предшественик на излизалия до скоро вестник „Пътешественик. Познатата вече глава на изданието напомня, че списанието не само запазва тематиката си, но и в нов, луксозен вид с променен дизайн и обем, ще продължи да радва читателите и специалистите в туризма с още по-интересни и атрактивно поднесени материали, снимки и конкурси. Познатият, макар и малък екип на сп. „Пътешественик” с главен редактор Мария Петкова, се надява на още по-активна връзка с читателите, за които се прави новото издание с много желание и нестандартни идеи.

Съдържанието на първия – мартенски брой (48 стр. и цена 2 лв.) включва рубриките „Непознатата България”, „Бизнес компас”, Маршрут”, „Фиеста”, „Велики пътешественици”, „Панталей Пътник”, „Ретро” и др. Невероятно е предизвикателството към ума и фантазията, което сп. „Пътешественик” предлага в бр. 1 за любителите на райските острови с репортажа на Роберт Диманов и Юлиан Ангелов – „Бали в голямото синьо”.

Нещо повече, редакцията предлага на онези от нас, които са пропуснали да прочетат повече за най-интересните български и чуждестранни пътешествия в предишни броеве, или искат да допълнят колекцията си от излизалите досега броеве на вестник „Пътешественик” – да се обадят в редакцията, където могат да получат всеки един брой по 0.40 ст.


  Назад към Новини