Архив

Покана за участие в делегация на 32 – то издание на изложението SUN - Международен салон за външно обзавеждане, Римини, Италия

04.09.2014

Италианската търговска камара в България започва набирането на делегация от потенциални купувачи, желаещи да посетят изложението на 32 – то издание на SUN – Международен салон за външно обзавеждане, което ще се проведе в периода 23 – 25 октомври 2014 г. в Римини, Италия. Подходящи участници в делегацията са мениджъри и собственици на ваканционни селища, къмпинги и хотели, които разполагат с градина, басейн и/или плажна ивица, както и вериги магазини, предлагащи градински мебели и екстериорни аксесоари.

32-то издание на SUN обхваща следните сектори: SUN Mare – представя темата за плажните зони, обзавеждане, оборудване и услуги за плажа; SUN Village & Camping Show – за оборудване и аксесоари за къмпинги и ваканционни селища, както и мобилни къщи; SUN Casa e Giardino – за градински мебели, аксесоари и оборудване, както и зони за цветя; SUN City – за обзавеждане на открити обществени пространства, настилки и осветление; Gio SUN – за игри и играчки на открито; SUN Lab – представлява пространство за насърчаване на дизайнерски продукти. Участниците в делегацията се задължават да проведат минимум 11 двустранни срещи с предварително селекционирани изложители. Регистрацията на срещите ще се осъществи чрез онлайн система през периода 13 – 21 октомври 2014 г.

На базата на събраната фирмена информация от приложения регистрационен формуляр, който следва да изпратите на екипа на Италианската Търговска Камара в България – подписан и подпечатан на двете указани места (сканиран) по електронна поща или по факс най-късно до 15 септември 2014 г., организаторите ще одобрят българските делегати. Ще бъдат разглеждани заявки, в които е попълнена цялата изисквана фирмена информация и са подчертани кодовете на стоковите групи, които представляват интерес за Вас. Разходите за трансфер от летищата на Болония, Анкона и Римини, три нощувки със закуска и трансферите до панаира, преводач за деня на срещите, както и входният билет са за сметка на организаторите. При проявен от Ваша страна интерес можете да се обърнете към г-н Чавдар Горчев, референт на Италианската Търговска Камара в България на тел./факс: +359 2 846 3280/1, е-mail: camcomit@camcomit.bg.


  Назад към Новини