Архив

Хотел „Премиер” отпразнува своя 10-ти рожден ден

02.07.2014

На 28 юни 2014 г. хотел „Премиер”, гр. Велико Търново отпразнува своя 10-ти рожден ден. На официалния коктейл край открития басейн на хотела, присъстваха много официални гости, хотелиери и приятели.

От името на БХРА председателят г-н Благой Рагин връчи плакет на г-жа Ани Вълева, собственик на хотел „Премиер”. Той подчерта успехите на хотела през последните 10 години за привличането на все повече чуждестранни и български гости. С подкрепата на хотела - дългогодишен член на БХРА, стана възможно организирането и провеждането на първата у нас борса за културен туризъм, подчерта Бл. Рагин. Именно Международното туристическо изложение „Културен туризъм”, чийто съорганизатор е БХРА, беше сред аргументите за номиниране на Велико Търново като културна столица на Балканите и избирането й от BAHA.

Хотел „Премиер” е един от най-дългогодишните членове на БХРА. Той е носител на наградите на асоциацията за „Четиризвезден хотел на 2005 г.” и за „Хотелски мениджър на 2006 г.”

За гостите на празника домакините бяха поканили певицата Хилда Казасян и музикантите Живко Петров, Христо Йоцов, Михаил Йосифов и Милен Кокушаров. Настроението от великолепните изпълнения на фона на Царевец и красивия град, допълваха изискания кетеринг и избраните вина. До късно в настъпващата нощ звездите на „Премиер” осветяваха наздравиците и пожеланияте за още много следващи годишнини.

Колегите от БХРА пожелават на екипа на хотел „Премиер” много здраве, късмет и професионални успехи!


  Назад към Новини