Архив

Руския съюз на туристическата индустрия инициира мащабен проект под надслов “Весь мир – в подарок детям Санкт-Петербурга” с подкрепата на Губернатора на града г-жа Валентина Матвиенко.

09.12.2004

Проектът има за цел предоставяне на възможности за безплатен отдих на петербургски деца от социално слаби семейства, детски домове, деца на милиционери и военни, загинали при изпълнение на служебния си дълг. В проекта вече са се включили руски, турски и унгарски туристически фирми. Социалната акция е широко отразена от петербургските средства за масова информация.

Ако желаете да се включите в инициативата, според Вашите възможности, Ви молим да се обърнете към Генералното консулство на Република България в Санкт Петербург: тел./факс +7 812/273 40 18, 279 96 28 г-н Цветан Ночев – Генерален консул; г-н Красимир Лозанов – СТИВ Санкт Петербург e-mail: lozanov@stiv.spb.ru където ще Ви окажат пълно съдействие в рамките на своите пълномощия.

Вярвяме, че включването Ви в този проект е една добра възможност за постигане на РR-ефект за туристическия бизнес, както и жест в подкрепа на една благородна кауза.


  Назад към Новини