Архив

Ваканционен клуб “Ривиера”

09.08.2004

На 5 август 2004 г. беше осветена новата част на петзвездния хотел “Ривиера бийч” във Ваканционен клуб “Ривиера”, член на БХРА. Първите гости, посрещнати тук в края месец май т.г. бяха участниците в бизнес - проява на финансовата група “ДЗИ- РОСЕКСИМБАНК”

С построяването на втората сграда на хотел “Ривиера бийч”, общият капацитет на хотела вече е 586 легла в 290 луксозно обзаведени стаи и апартаменти. Всички помещения са с балкон и изглед към морето, обзаведени с телефон, климатик, сейф с възможност за съхраняване на note book, сателитна телевизия, мини-бар, вана, сешоар и др.

На разположение на гостите в “Ривиера бийч” са два основни ресторанта и а-ла-карт ресторант, два лоби-бара, бизнес-център, открит и закрит басейн. Балнеокомплексът е с: фитнес-зала с панорамен изглед, парна баня, две сауни, масаж, електротерапия, вани за подводен масаж, козметика. В хотела има обособен конгресен център, с четири различни зали с капацитет от 30 до 300 места.

На освещаването на хотела и празника на Ваканционен клуб “Ривиера” - “РИВИЕРА И ПРИЯТЕЛИ присъстваха над 400 гости и партньори. По време на вечерята около басейна пред хотела за тях беше програмата със специалното участие на група “АКАГА” и спектакъла на известната певица Николина Чакърдъкова и нейния ансамбъл.


  Назад към Новини