Архив

Първи международен турнир по прескачане на препятствия за млади коне “Roca”

10.07.2004

Уникална инициатива на асоциирания член на БХРА –“Рока България” АД e в полза на доброто бъдеще на конния спорт

6 юли 2004 г.

“Рока България” АД предлага интегрирани решения за банята в разнообразни стилове и пазарни сегменти, резултат на дългогодишните традиции и новаторския дух, постоянното техническо усъвършенстване и неотменния стремеж на компанията да се изпреварват най-новите тенденции и потребности. Това многообразие компанията постига посредством марките ROCA, FAYANS и LAUFEN, които предлага на българския пазар. Стотици български хотелиери и ресторантьори познават испанската марка ROCA като единствената в света, която предлага “Всичко за банята”. Сред най-активните асоциирани членове на БХРА, “Рока България” АД отново изненадва колегите си, този път с оригинални послания и грижа към конния спорт.

В постоянния си стремеж да спомага за подобряването на качеството на живот на хората и за развитието на обществото като цяло, ROCA пое инициатива в една конкретна насоченост: да допринесе за доброто бъдеще на конния спорт в България. Вече с традиционно участие в организираните състезания за “Световна купа ФЕИ” на конно-спортна база “Ген. Крум Лекарски” - Божурище, тази година ROCA организира турнир изключително за млади коне.

Инициативата започва с надеждата през годините да стане традиционна за собствениците на млади коне, които искат те да се развиват по начин, по който да могат да създават историята на конния спорт. Състезанието за млади коне е уникално и няма алтернатива в друга страна на Балканския полуостров. Събитието, проведено в началото на мсец юни т.г. беше организирано със съдействието на Българската федерация по конен спорт, конно-спортна база “Ген. Крум Лекарски” - Божурище и община “Божурище”.


  Назад към Новини