Архив

Национален конвент на експертите номинира чрез проучване на общественото мнение Експерти

20.05.2004

На 20 май 2004 г. в зала “Средец” на хотел “Шератон София Балкан” Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация бе удостоена със Сертификат за Институция с Висок Престиж и Принос за Просперитета на България. Наградата е израз на високата обществена оценка за ролята, престижа и дейността на асоциацията.

Номинирането за официалното отличие е определено от НАЦИОНАЛЕН КОНВЕНТ НА ЕКСПЕРТИТЕ, чрез допитване до общественото мнение, в което от 15 септември 2003 г. до 15 март 2004 г. са участвали чрез интернет 9840 души. В него са се включили хора от корпоративния мениджмънт, браншовите камари и асоциации, ръководствата на общините, научните организации, интелектуалните съюзи.

В рамките на събитието на което БХРА бе домакин се състоя и неформален диалог на тема: "Изпреварваща предприемчивост за туризма в българските градове” с участието на кметове на български градове, които имат висок исторически, културен, туристически и бизнес потенциал; експерти, доказали своята висока компетентност в сферата, в която се реализират; институции, които имат значим принос за просперитета на страната; престижни компании, ползващи се с висок авторитет в обществото и в международните бизнес среди; браншови камари; журналисти и официални представители на министерствата.


  Назад към Новини