Архив

Списание „Одисей” през юни – пътешествието продължава!

13.06.2006

В броя отразяване и на третата Национална борса „Културен туризъм 2006”, организирана от БХРА и община Велико Търново със съдействието на Държавната агенция по туризъм

   През юни светът е футбол и туристическите маршрути намират най-търсената дестинация: Германия, Мондиал 2006. Сп. "Одисей" също повежда читателите си натам, разказвайки за едно от германските футболни чудеса - "Стадион Мюнхен". И допълва темата с разказ за утрото на българския футбол.

   През юни "Одисей" е избрал за своя "Страна на приключенията" Бермудите - благословеният остров. "Скитникът" в този брой е авторката Илиана Облакова, завърнала се от Сибир с впечатления за Алтай - "една сибирска Швейцария", където преобладават черните пътища, а природните и исторически богатства са в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. За онези, които предпочитат южните ширини, Намибия е мястото за вълнуващо фотосафари. А цветен разказ за Белфаст, столицата на Северна Ирландия, допълва представите ни за познатата-непозната Европа.

   Враца - градът на Ботевата слава, природният феномен "Чудните мостове" и видинското село Връв са българските предложения на "Одисей". И още - Велико Търново като домакин на третата Национална борса "Културен туризъм 2006", организирана от БХРА и община Велико Търново със съдействието на Държавната агенция по туризъм.

   Специално безплатно приложение в броя предлага много и интересни летни оферти н а читателите на списание "Одисей".

EHO


  Назад към Новини