Архив

Новият брой на сп. HоRеMаG е посветен на младежкия туризъм

18.04.2006

Георги Найденов – носител на Годишната награда на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за хотелски мениджър на 2005 г. е представен в рубриката „Профили”

   Излезе от печат априлския брой на сп. HоRеMаG, който се фокусира върху темата за младежкия туризъм. Разгледани са спецификите на този вид туризъм, начините за организация и промоция, проблемите пред българските туроператори, работещи в сферата, както и световният опит при пътуванията за деца и младежи.

   В броя намират място отзвукът от туристическите борси от последните месеци, както и оценка на приключилия зимен сезон. В новият брой на списанието ще намерите и материали, посветени на концертния туризъм, събирането и усвояването на туристическите такси, еко проблемите в българските курорти. Отново е отделено място на актуалната тема по въвеждането на стандартите в туризма - този път с акцент върху обучението на служителите.

   Продължава темата за имейл маркетинга, разгледан е въпросът за градината в хотела, а също и за виното в ресторанта. Рубриката "Профили" е посветена на Георги Найденов, мениджър на хотелите "Сити Планет Прима" и "Сити Планет Парк" - Варна и носител на Годишната награда на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за хотелски мениджър на 2005 г. В рубриката "Тайни от кухнята" през април се представя агнешкото.

HoReMag


  Назад към Новини