Архив

Продължава традицията за успешно представяне на кк „Слънчев бряг” на MITT 2006

05.04.2006

Силно съвместно участие на община Несебър и „Съюза на собствениците – Слънчев бряг” на една от най-големите международни борси в Москва

   От 22 до 25 март т.г. в Москва се проведе една от най-големите международни туристически борси MITT 2006. Повече от 5000 изложители от цял свят представиха на нея своите туристически продукти и очертаха предстоящите тенденции в развитието на туристическата индустрия през следващия сезон. България участва в Москва с информационен щанд от 408 кв.м., на който бяха представени около 60 фирми изложители.

Москва

   Продължавайки, вече изградената от няколко години традиция да представя к.к. "Слънчев бряг" на най-големите международни борси, "Съюзът на собствениците - Слънчев бряг" заяви своето поредно присъствие и в Москва след участието си на борсите в Лондон, Прага и Берлин. На MITT 2006 в Москва съвместно с община Несебър бяха представени и рекламирани дестинациите Слънчев бряг и Несебър. "Съюзът на собствениците - Слънчев бряг" представи комплекса с два рекламни продукта - луксозен, имиджов рекламен каталог, съдържащ информация за всички хотели, ресторанти и атракционни заведения на територията на комплекса, изработен на три езика - английски, немски и руски език и рекламен филм за Слънчев бряг на DVD формат, също три езика.

Москва

   През втория ден от борсата, "Съюзът на собствениците" и община Несебър направиха съвместно официално представяне на двете дестинации. На фона на песента "Моя страна, моя България" - в изпълнение на Грета Ганчева, официалните гости опитаха богат асортимент от български вина, на български сирена и деликатеси и получиха пакети с рекламни материали. На официалното представяне присъстваха българския консул в Москва - Любомир Попов, ръководителя на СТИВ към българското посолство - Стоян Хаджиев, втория секретар към посолството - Кирил Вачев, прессекретаря - Нели Пигулева и др.

Москва

   Като изключително успешно може да бъде отчетено съвместното участие на община Несебър и "Съюза на собствениците - Слънчев бряг" на борсата в Москва. Интересът на гостите и участниците към Слънчев бряг и Несебър беше толкова голям, че всички многобройни рекламни материали, донесени от България, бяха раздадени на посетителите.

   На официалната пресконференция на България, председателят на Държавната агенция по туризъм - Марио Ал-Джебури прогнозира голям ръст на руските туристи в България и подчерта, че във възможно най- кратки срокове ще направи всичко възможно да съдейства за отпадането на визите за руските туристи.

   Имайки предвид факта, че Русия е един от основните стратегически пазари в сферата на туризма, "Съюзът на собствениците - Слънчев бряг" смята, че участието на московската борса трябва да бъде постоянно и да се превърне в традиция.


  Назад към Новини