Архив

Българска бизнес делегация за посещение в САЩ 10-12 Април 2006г.

08.03.2006

Las Vegas International BHRA

Уважаеми Дами и Господа,

Стенли Комфорт Тревъл ООД със съдействието на Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация организира:

БЪЛГАРСКА БИЗНЕС ДЕЛЕГАЦИЯ ЗА
ПОСЕЩЕНИЕ В САЩ
10 - 19 Април 2006г.

ЛАС ВЕГАС (09 - 14 Април). Ще бъдат организирани срещи с представители на Nevada Hotel & Lodging Association, Nevada Restaurant Association, California Hotel & Lodging Association, с американски компании от сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството. Участниците ще имат възможност да посетят изложението Las Vegas International Hotel & Restaurant Show 2006. Това изложение може да бъде използвано за създаване на взаимноизгодни контакти и връзки с американски и други чуждестранни компании.

При проявен интерес може да се организират разглеждане на водещи хотели в Лас Вегас и срещи с техните мениджъри, както и индивидуални срещи с американски фирми от Търговско-промишлените палати от щатите Невада и Калифорния.

ЛОС АНЖЕЛИС (14 - 16 Април). Свободно време с възможност за разглеждане на забележителностите на Hollywood.

Цената за участие валидна при група от минимум 11 човека е 1950 EUR при настаняване в двойна стая, доплащане от 550.00 EUR при настаняване в единична стая. В цената са включени: двупосочен самолетен билет, летищни такси, настаняване в хотел - 7 нощувки, транспорт и трансфер летище - хотел - летище, медицинска застраховка, такси регистрация, разходи по организацията на пътуването и бизнес срещите.

Допълнително се заплаща входна виза за САЩ - 100 USD, която участникът самостоятелно превежда по сметка на Американското посолство в България в клоновете на Юнионбанк.

Крайният срок за регистрация и включване в групата е 27 Март 2006г. Депозит от 30% от стойността на пакетната цена се внася при подаване на заявка-договор за участие в делегацията. Останалата част в размер на 70% се внася до 2 дни след получаване на виза. В случай на отказ на виза депозитът се връща в размер на 27%. Желателно е записването да бъде в указания срок, тъй като след тази дата стойността на пътуването се увеличава съгласно изискванията за частно пътуване с приблизително 30%.

При заявяване на участие, ще Ви бъде изпратен списък на необходимите документи за издаване на Американска виза и списък с интернет страниците на американските организации и компании, с които ще бъдат организирани срещи.

При желание за включване в групата моля изпратете факс или e-mail с уточняване на вида на пакета (двойна / единична стая) на e-mail: stanleycomfort@yahoo.com или факс: 980 79 09, на вниманието на г-жа Светлана Станкова, тел: 981 30 15.

С уважение,

Стенли Комфорт Тревъл ООД

Zajavka-dogovor_las_vegas.doc  ЗАЯВКА ДОГОВОР ЗА УЧАСТИЕ


  Назад към Новини