Архив

Още едно седмично списание за политика, икономика и култура за хората в бизнеса

06.03.2006

сп. „Лидер” помага за информираността на своите читатели

   "Лидер" е седмично списание за политика, икономика и култура, което анализира процесите в страната, в Европа и по света безпристрастно и задълбочено, разчитайки на изявени български и чуждестранни автори. Издателите на сп. "Лидер" го адресират към българите, които го търсят като авторитетен източник за всеки, който е напреднал в бизнеса или професията си, постигнал е определен статус и стабилност главно със свои сили.

   Списанието предлага избор от свободно изразени мнения от хора от различни обществени, професионални, религиозни, местни, политически и други общности и организации. Всяка седмица изданието представя обективен обзор и солидно аргументирани становища, събрани на едно място с единствената цел - да помогне за информираността на своите читатели. Желаещите да го получават лично, могат да се абонират и ще получават изданието /52 броя годишно/, на посочения от тях адрес, без да плащат за пощенските разходи.

   Членовете на БХРА, които проявяват интерес към сп. "Лидер" могат да получат допълнителна информация на тел.: 02/ 937 99 43, факс: 02/ 937 99 22.


  Назад към Новини