Архив

ПРЕДСТОИ 26-тия ПАНАИР НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ

19.07.2005

02 - 05 ноември 2005 год.
ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА
ВАРНА

Варненската туристическа камара и нейното дружество "Турекспо-Варна"АД имат удоволствието да Ви поканят за участие на 26-тия ПАНАИР НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ, който ще се проведе от 02 - 05 ноември 2005 в Двореца на културата и спорта - Варна.

Възходът на туризма на България ражда просперитет за свързаните с него субекти. В този връзка, "ПАНАИРЪТ НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ" играе успешно ролята на комуникационен трамплин за по- успешен бизнес. Изложението включва:

  • Туризъм, реклама и информационни технологии - туроператори, туристически агенции, хотели, рекламни агенции, фирми, предлагащи софтуеър и хардуеър за хотели, ресторанти и агенции и т.н.
  • Оборудване и обзавеждане за хотели и ресторанти - професионално кухненско, ресторантско, хотелско и офис обзавеждане и оборудване
  • Семинарно - дискусионна програма - през всички изложбени дни се провеждат семинари и дискусии на актуални проблеми в областта на туризма. Всяко изложение е подчинено на една водеща тема.

Традиционно, на Панаира на туризма и свободното време участват около 160 фирми, които заедно с около 1 500 специалисти от бранша и 12 000 общи посетители превръщат изложението в най-голямото подобно събитие извън София.

Изложението се провежда под егидата на Министерството на икономиката и с мащабното присъствие и подкрепа на фирмите-членки на Националната асоциация "ХоРеКа". Щандовете им отразяват новостите в оборудването за хотели, ресторанти и кафетерии.

На изложението Вие ще можете:
  • да покажете Вашите продукти пред потенциални партньори от туристическия бизнес;
  • да се запознаете с новостите при Вашите конкуренти;
  • да усетите новите тенденции на туристическата индустрия към използваните от нея архитектурни проекти, строителни материали, машини и съоръжения, стоки и услуги;

При нужда от допълнителна информация, не се колебайте да установите контакт с нас. С удоволствие ще се поставим на Ваше разположение.

ВАШИТЕ БИЗНЕС-АМБИЦИИ ЗАСЛУЖАВАТ РЕАЛИЗАЦИЯ!

ПАНАИРЪТ ПРЕВРЪЩА БИЗНЕС-АМБИЦИИТЕ В РЕАЛНОСТ !


  Назад към Новини