Архив

ДИРЕКТНА СРЕЩА С ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ - ПРИЕМНА НА ОТКРИТО 22.07.2005 г. КК “ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ”

20.07.2005

Инициативата "Отворени врати", организирана от Комисията по търговия и защита на потребителите (КТЗП) ви дава възможност да участвате в директна среща на представители на КТЗП, Агенцията по туризъм и браншови организации в туризма с потребители на туристически услуги по поставени от тях проблеми на 22.07.2005 г. в КК "Златни пясъци" от 9.30 часа, във Виенската сладкарница на х-л "Адмирал".

Целта на инициативата е повишаване на преките контакти с потребителите и прозрачността на контролната дейност на държавните, местните органи и браншовите организации в отрасъла в съответствие с изискванията на Закона за туризма.

Основната дискусионна тема на инициативата е: "Правомощия на контролните органи. Проблеми и насоки за усъвършенстване на системата за контрол на туристическия продукт".

В рамките на инициативата ще се проведе работна среща с представителите на държавните, местните органи и браншовите организации в туризма от 12.00 часа и среща с медиите от 14.00 часа в малка конферентна зала на ет. 2 в хотел "Адмирал".


  Назад към Новини