Архив

С грандиозен празник отвори врати SPA хотел "Рич" във Велинград

24.07.2005

Осеметажният хотел ще осигури нови работни места в града, който залага на минералната вода, чистия въздух и доброто обслужване

   С водосвет, с много гости, грандиозна програма и голям коктейл беше открит най-новия хотел във Велинград - SPA хотел "Рич". Осеметажният хотел е собственост на г-н Златко Златанов, който беше поздравен за успеха си от много колеги от туристическия бизнес, партньори и приятели от цялата страна. От името на БХРА председателят на асоциацията - Благой Рагин пожела на собственика да работи все така упорито, не само, за да връща заеми, а за да променя заедно с колегите си от града туристическото лице на Велинград.

   Хотелът, който е построен за година и два месеца с много трудности и желание за успех ще осигури десетки нови работни места за младите хора във Велинград. В деня, когато SPA хотел "Рич" отвори врати, пред гостите г-н Златанов лично благодари на общината, на колегите си, на всички, които са го подкрепяли в изграждането на големия обект.

   Официалното откриване на хотела беше част от големия празник във Велинград, където богатата програма, кулинарните деликатеси и песните убедиха многобройните гости, че в туризма доброто настроение и доволните клиенти са в основата на успеха зад който стои много труд, упоритост и желание за победа.

Hotel Rich

Hotel Rich

Hotel Rich


  Назад към Новини