Архив

ВТОРИ МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ПРЕСКАЧАНЕ НА ПРЕПЯТСТВИЯ ЗА МЛАДИ КОНЕ “РОКА”

03.08.2005

„Рока България” , асоцииран член на БХРА - организира за втори път уникално състезание без алтернатива на Балканския полуостров

   От 15 до 17 юли т.г. "Рока България" събра десетки състезатели, професионалисти и почитатели на конния спорт на "Втория международен турнир по прескачане на препятствия за млади коне ROCA". Събитието беше организирано със съдействието на Българската федерация по конен спорт, конно-спортната база "Ген. Крум Лекарски" в Божурище и община "Божурище".

   В постоянният си стремеж да спомага за подобряването на качеството на живот на хората и за развитието на обществото като цяло, ROCA продължава втора година инициативата си в една конкретна насоченост - да допринесе за доброто бъдеще на конния спорт в България. Вече с традиционно участие в организираните състезания за "Световна купа ФЕИ" на конно-спортната база "Ген. Крум Лекарски" в Божурище, ROCA има планове да създаде традиция чрез организирания за втори път турнир, изключително за млади коне. Инициатива, която да стане традиционна за собствениците на млади коне, които искат с развитието си да създават историята на конния спорт. Състезанието за млади коне е уникално и няма алтернатива в друга страна на Балканския полуостров.

Twiggi

   "Направихме още една стъпка напред към целта си турнира ни за млади коне да стане традиционен и по този начин да успеем да подкрепим бъдещето на конния спорт в България", сподели г-н Веселин Симов, директор "Продажби и маркетинг" на "Рока България" АД - "ROCA, винаги ще защитава каузата на красотата, а къде човек би могъл да види повече красота и изящество от едно състезание по конен спорт?".

   Още веднъж участниците и публиката на турнира видяха, че световноизвестната компания ROCA с близо 100-годишни традиции в културата за баня, доказва умението си да уважава установените ценности и винаги залага на дългосрочните ангажименти. Независимо дали става дума за ангажиментите, които фирмата поема към потребителя на своите продукти, към своите делови партньори или към подобряването на качеството на живот на обществото като цяло.

Twiggi Twiggi


  Назад към Новини