Архив

УСПЕШЕН ДЕБЮТ В БИЗНЕСА С “ДЕЛТА”

28.08.2005

   Колежът е член на Международната Образователна Асоциация "Делта" - ГЪРЦИЯ от 1970 година

   Предстоящото присъединяване на страната ни към европейското семейство диктува нови формули за подготовка на специалистите в туризма. Необходимо е обучението на младите хора да е гъвкаво, тясно профилирано, обърнато към изискванията на пазара на труда.

   Частният професионален колеж "Делта" се стреми да отговаря на нуждите на практиката, като се конкурира успешно с десетки други училища.

   Младите хора могат да навлязат в 10 специалности, между които мениджмънт в туризма, мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството, екскурзоводна анимация. Изучаването на гръцки и английски език разширява възможнстите за реализация след завършване на дву-годишен курс на обучение /редовна и задочна форма/

   За тези, които вече работят в хотели, ресторанти, туристически агенции, се предвиждат курсове за допълнителна квалификация на преференциални цени.

   Освен българското свидетелство с 4-та степен на професионална квалификация, завършилите колежа получават и гръцка диплома, която се признава в страните от Европейския съюз. След успешно положен тест, възпитаниците на колежа могат да продължат образованието си по бакалавърски и магистърски програми в 5-ти семестър на Нов Български Университет.

   Над 500 амбициозни млади хора завършиха колеж "Делта", като голяма част от тях стартираха със собствен бизнес.

   Нашият девиз е:
    "ИЗБЕРИ ДНЕС И БЪДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ УТРЕ"

Diploma Delta


  Назад към Новини