Архив

С грандиозно парти блесна „Империал”

08.09.2005

Най-новият хотелски комплекс в кк „Слънчев бряг", член на БХРА е собственост на Елена Иванова

   Един от най-новите членове на БХРА - красивият хотелски комплекс "Империал" беше официално открит в края на м. август сред т.г. в кк "Слънчев бряг". С много стил, музикална програма, кулинарни специалитети и грандиозна заря, собственичката - г-жа Елена Иванова, председател на "Съюза на собствениците" в комплекса, посрещна десетки гости на голямото парти около басейна на хотела. Сред тях бяха хотелиери, партньори, предприемачи, политици, приятели. За да поздравят колежката си с първия успешен сезон на новия хотел, тук бяха и членовете на УС на Българската хотелиерска и рестораньорска асоцициация /БХРА/.

   След тържествения водосвет, отслужен от сливенския владика Йоаникий, Елена Иванова благодари на всички приятели и партьори в бизнеса, които са я подкрепили в реализирането на миналогодишната й мечта. Сред пожеланията за много успешни сезони бяха и тези на председателят на БХРА - г-н Благой Рагин, на омбудсмана на Р България - г-н Гиньо Ганев и др. Няколкочасова богата програма с участието на група "Акага", с песните на Силвия Кацарова, Петя Буюклиева, Васил Найденов и др., накара гостите да пеят и танцуват заедно около басейна под нощното звездното небе. В центъра на партито беше домакинята - елегантната Елена Иванова, която до късно посрещаше нови и нови гости и не се умори от наздравиците, пожеланията и танците.

   Красивият комплекс, отворен за туристи от 1 юли т.г. е разположен в южната част на комплекса, на 1,5 км от стария Несебър. Хотелът разполага с просторна рецепция, уютен бар-салон стил ретро, бутици, SPA център с вътрешен басейн, конферентна зала с Интернет услуги със 150 места. Ресторант "Лингото" е модериран в италиански стил, с богата енотека, поддържаща вина от 11 региона, предложени в отделна винена карта. Голям интерес за всички туристи представлява show cooking, който се намира непосредствено до ресторанта около басейна. На разположение на гостите е и вторият ресторант "Версай", изграден в стил Луи XIV, който обслужва и голяма тераса със 120 места с изглед към басейна.

Hotel Imperial

Hotel Imperial


  Назад към Новини