Архив

Отново овации за професионалния екип на „Езерец”

13.10.2005

Благоевградският хотелски комплекс, член на БХРА привлича клиентите си с високо качество и добри цени

Etara

   Десетки поздравления за гостоприемството и високата класа на хотелски комплекс “Езерец” получиха само за последния месец собственикът му г-н Румен Калайджиев и неговия екип от бизнес клиентите, постоянните гости и новите фенове на благоевградския хит в туризма. Сред тях миналата седмица бяха и поздравите от финансовия екип на “Насърчителна банка” - София, които оцениха топлия прием и качественото обслужване в комплекса по време на престоя си там.

Etara
Etara

   Цяло лято и благоевградчани, и гости на града от близо и далеч, избираха неслучайно почивката край луксозния външен басейн на “Езерец” през уикендите. Изключителното обслужване и приятната обстановка привличат нови и нови гости и през есента тук, където вътрешният басейн и десетките възможности на базата дават възможност за релаксиране, спорт и почивка. Добрите цени и още по-доброто обслужване от екипа на комплекса са още една причина тризвездният “Езерец”, член на БХРА, да бъде синоним на качествен туристически продукт.

Etara

   Хотелският комплекс в Благоевград e разположен е в близост до международен път Е 79 София - Кулата и предлага 46 двойни стаи и 4 апартамента. Всички те са обзаведени с климатик, мини-бар, телевизор, телефон и Интернет. Всяка стая в “Езерец” е със самостоятелна баня с вана. Ресторантът на комплекса, който предлага най-доброто и от българската национална кухня, разполага със 160 места и с тераса със 100 места.

   Хотел “Езерец” привлича гостите си с външен и вътрешен плувен басейн, фитнес, сауна, парна баня, солариум, тангентор, джакузи, стая за масажи, външен бар, многофункционално изкуствено тревно игрище за мини футбол с два тенис-корта. Много от бизнес гостите избират комплекса заради възможностите за работни срещи, семинари и различни фирмени събития. Конферентната зала на хотела е със 100 места и разполага с необходимото техническо оборудване и атмосфера за работа.

   Сред специалните предложения за гостите на комплекса са организирани посещения до забележителности като Рилския манастир, Роженския манастир, Банско, Мелник, планините Рила и Пирин, както и достъп до атрактивни спортове като пейнтбол, картинг и бънджи-скокове. Качеството, разнообразните услуги и високата класа на обслужване тук, отдавна са превърнали хотелски комплекс “Езерец” в притегателен център за клиентите, които оценяват лукса, усмивката и добрите цени.


  Назад към Новини