Архив

Изненадата за 2006 г. кк „Албена” - новият четиризвезден клуб-хотел “Фламинго”

30.10.2005

Световноизвестният курортен комплекс успешно завърши сезон’ 2005

Albena logo

   На 31 октомври 2005 г. затвариха врати четиризвездните хотели “Ралица Супериор” и “Добруджа”, с което приключи сезон'2005 в кк “Албена”. Започна есенно-зимната реконструкция на хотелската база и инфраструктурата на кк “Албена”.

Klub Flamingo

   Най-новото, което ще изненада гостите на курорта през 2006г. са хотелите “Прага” и “Братислава”, които се реконструират и на тяхно място ще се появи новият четиризвезден клуб-хотел “Фламинго”. Първият етап от строителството вече започна. Клубният комплекс ще се ползва предимно от шведският туроператор My Travel. Очаква се комплексът да влезе в експлоатация от 1 юни 2006 г.

   На плажната ивица на комплекса се подготвя и друг All inclusive клуб - четиризвездния “Албена Бийч клуб”, с нов басейн и анимационна зала, предназначен основно за английски пазар. За луксозният четиризвезден хотел “Ралица Супериор” се предвижда изграждането на нов ресторант, басейн и увеличение площа на Спа центъра. В хотелът се очаква да има и нова дискотека. За хотел “Арабела Бийч”, разположен на плажната ивица, също се предвижда да бъде четиризвезден All inclusive клуб.


  Назад към Новини