Архив

„Ривиера Бийч” – един от 10-те най-добри хотела в света за 2005 г.

30.10.2005

С „Оскар” за туризъм хотелът, член на БХРА отново е с приз на “Томас Кук”

Etara

   За първи път български хотел влиза в Топ 10 на туристическия концерн “Томас Кук” и това е “Ривиера Бийч”, собственост на банкера Емил Кюлев. Петзвездният хотел “Ривиера Бийч” е един от десетте най-добри хотела по света в класацията на известния концерн “Томас Кук” за 2005 г. Призът е своеобразен “Оскар” в курортния бизнес и се връчва за качество на обслужването след провеждане на анкета между 50 000 летовници, почивали в някой от хилядите хотели, с които работи в света гигантът “Томас Кук”.

   “Ривиера Бийч” беше открит преди три години и до днес вече три пъти е награждаван с грамоти PRIMO - неизменно сред 100-те най-добри хотели в световната класация на известния туристическия концерн. Престижната награда PRIMO'2005 ще бъде връчена по традиция на тържествена церемония в Германия - Франкфурт на 10 ноември т.г.

Etara

   На изпълнителния директор на вк “Ривиера” - г-жа Людмила Ненкова и нейния екип БХРА честити изключителното признание за професионализма и работата им в утвърждаване на имиджа на България като призната туристическа дестинация.


  Назад към Новини