Архив

Новият брой на сп. "Туризъм и отдих" е на пазара

10.01.2006

И в него с много снимки е отразена Официалната церемония по връчване на Годишните награди на БХРА

   Излезе новия брой (януари-февруари 2006 г.) на сп. "Туризъм и отдих", който напомня на читателите си за предстоящите традиционни номинации на изданието - за най-добър хотел, ресторант и т.н. през изтеклата 2005 г. В броя можете да прочете още за откриването на зимния сезон в Банско - интервю със световната и олимпийска шампионка Рози Митермайер. Отразен е и традиционния фестивал "Винена завера Банско 2005".

   Зимната тема в броя продължава с посрещането на сезона в Банско и Пампорово, с хода на проекта "Супер Боровец", както и старта на кандидатурата на столицата за домакин на ХХII Зимни олимпийски игри, в естествена връзка с последващия го разказ за популярната вече "екшън-игра" пейнтбол...

   Продължение на "винената тема" - вече на национална основа, е обстойното интервю с Л.Стоилова - административен сектретар на Националната лозаро-винарска камара. А софийската тема е застъпена на четири страници със снимково и любопитно текстово представяне на осем нейни историко-архитектурни паметника. Макар и от две различни авторки, интересен родопски блок оформят двата материала, написани "от извора": за смолянското село Момчиловци и за Родопската Света гора. Съобразен със зимния сезон е и актулния материал под заглавие "Опасностите, които ви дебнат в планината".

   В броя на сп. "Туризъм и отдих" подробно с много снимки на две страници е отразена и Официалната церемония по връчване на Годишните награди на Българската хотелиерска иресторантьорска асоциация (БХРА).

Туризъм и отдих

Туризъм и отдих

Туризъм и отдих

Целият материал е поместен в рубриката "Пресата за нас"


  Назад към Новини