Архив

Втори кръг от турнира TODOROFF GOLF CUP БЪЛГАРИЯ ’2005

07.07.2005

Носителят на купата ще бъде излъчен на финала на 1 октомври т.г. и ще спечели „Голф уикенд” в Аликанте, Испания

  На 26 юни т.г. се проведе втория кръг от турнира TODOROFF GOLF CUP БЪЛГАРИЯ'2005. Първата по рода си в България изба с бутиков характер - в с. Брестовица, известна с вината TODOROFF, асоцииран член на БХРА, организира съвместно с Голф Клуб Air Sofia за втори пореден път такъв турнир. Това е първият голф турнир в няколко кръга, организиран от изцяло българска компания.

Todorof

  В този кръг отново се включиха някои от най-ревностните съзтезатели, както и победителите от първи кръг, съответно: г-н Георги Ангелов, г-н Ендо Садатсуго - търговско аташе на Япония у нас и ресторантьорът Христо Чепишев. Записаха се и нови участници, който се опитаха да наваксват в двата оставащи кръга, сред които и баскетболистът Атанас Голомеев.

  Първият кръг се състоя на 14 май 2005 г. като в него се включиха 51 играчи. Във вторият кръг се включиха 34 играчи. Победител стана Емил Марков. На второ място се нареди Христо Чепишев, с реален шанс да спечели купата и на трето място - г-н Дейвид Хемпсън. В категорията Nearest the pin победител стана Георги Голомеев, а в категория Longest drive - Роберто Младенов.

Todorof

  Носителят на купата ще бъде излъчен на финала на 1 октомври т.г. и ще спечели "Голф уикенд" в Аликанте, Испания. Миналогодишният победител Йордан Георгиев наскоро се завърна от голф екскурзията си в Аликанте, където беше посрещнат като VIP гост.

  Десетките гости, които аплодираха играчите и победителите, опитаха и от партидата вина TODOROFF - Golf Challenge, която е специално разработена за турнира и е само от 2000 бутилки, както и от новата реколта Мускат галерия 2004 г. и Розе 2004 г. Турнирът показа, че съчетанието между елитен спорт като голфа и вината TODOROFF е един от най-добрите и желани варианти за пълноценна почивка.

Todorof


  Назад към Новини