Архив

Първото българско туристическо бюро в Холандия кани и членовете на БХРА за сътрудничество и директни контакти

30.06.2005

27 юни 2005 г.

  На сайта на бюрото: www.bulgaarsverkeersbureau.nl за пръв път на холандски се предлага изчерпателна туристическа информация за нашата страна

  Вече е факт първото българско туристическо бюро в Холандия, Ротердам (Bulgaars Verkeersbureau), което ще работи активно за популяризиране на страната ни като туристическа дестинация. То работи в тясно сътрудничество с българското посолство в Хага и беше тържествено открито през месец май т.г. от посланикът на Република България в Кралство Нидерландия - г-н Валентин Порязов.

Opening

  Основната дейност на бюрото е предоставяне на информация в областта на туризма и културата, организиране на рекламни кампании и участие в туристически борси за България, както и издаване и разпространяване на информационно-туристически брошури на холандски език.

  За пръв път в Холандия се предлага изчерпателна туристическа информация за България на Интернет-сайта на Бюрото: www.bulgaarsverkeersbureau.nl. Тя е изготвена изцяло на холандски език и предназначена за холандските туристи като улеснение при пътуването им в нашата страна. В сградата на бюрото ще бъдат предлагани брошури и рекламни материали на холандски език.

  "Вече са многобройни запитванията по e-mail и телефон на много холандци, които пътуват за България. Първите реакции на българската общност в Холандия и на многобройните приятели на нашата страна са изключително положителни. Вече са осъществени контакти с големи туроператори, които изразиха подчертан интерес за съвместна работа с цел популяризирането на България като туристическа дестинация", сподели специално за БХРА г-жа Светлана Рашкова от Bulgaars Verkeersbureau. Установена е и връзка с журналисти от печатните и електронните медии в Холандия и предстои изработването на съвместни проекти.

  От името на БХРА, г-н Благой Рагин, председател на асоциацията и доц. д-р Соня Алексиева - PR на БХРА, вече проведедоха полезни работни срещи в София с г-жа Светлана Рашкова от Bulgaars Verkeersbureau. На тях беше представена БХРА и нейната дейност и бяха дискутирани много идеи и въпроси за представянето на асоциацията и обектите на нейните членове в Холандия. Както вече БХРА съобщи на своя сайт, всички нейни членове могат да представят свои рекламни материали в бюрото в Ротердам.

  За повече информация: в София, тел. 987 65 86 - офис на БХРА и в Ротердам - Bulgaars Verkeersbureau, Mrs. Svetlana Rashkova, Provenierssingel 71b, 3033 EH Rotterdam, The Netherlands, tel. +31 (0)10 2439367, fax +31 (0)10 2439366, e-mail info@bulgaarsverkeersbureau.nl.


  Назад към Новини