Архив

Излезе новият брой на все по-различнoто списание HAPPY WEEKEND

18.05.2005

10 май 2005 г.

Акцент в майското издание са страниците за образование и конкурса "Аз уча туризъм !"

Рубриките за туризъм са в броя са посветени на актуалните за м. Май градове - Сандански, който отбелязва 90 години от смъртта на Яне Сандански и Благоевград - градът на младостта и университетите. В «Избраната посока», ще се докоснете и до гръцката провокация към света - манастирите Метеора и Судан - една неизследвана възможност за бизнес и туризъм. Новият сезон е поводът за останалите туристически теми в броя: семейните командировки, световните тенденциите в туризма за лято'2005, яхтинг в България и др.

Специалният акцент в новия брой са страниците за образование, на които вече тече надпреварата в конкурса «Аз уча туризъм!». А това, което не е за изпускане от младите читатели на Happy Weekend е шансът им да си намерят работа в рубриката «Изберете мен! Защото...» За да успеете в своята реализация, списанието продължава да ви препоръчва най-новите издания в областта на туризма - този път това е книгата за пъблик рилейшънс на културния туризъм на експерта в тази област доц. д-р Соня Алексиева, както и статията «Професия екскурзовод».

Main Page Magazine Happy Weekend

Годишния конкурс «Моят незабравим Happy Weekend» вече представя любопитните и амбициозните първите разкази на читателите на списанието, които приеха предизвикателството на списанието.

За свободното време на цялото семейство са новостите в рубриките за моДА!, спорт, здраве и красота, Сол и Пипер, Happy събития, Happy читател...А ако искате да сверите часовника си с популярните и обичани имена на България, направете го със специалния гост на броя, виртуозът на кларнета - Иво Папазов-Ибряма и рожденика на м. май, неостаряващият чаровник Климент Денчев - познат като бате Климбо от "Лека нощ деца".


  Назад към Новини