Архив

Балканският Алианс на хотелските асоциации (BAHA) връчи своите Годишни балкански награди в областта на хотелиерството, мениджмънта и развитието на туризма на Балканите

02.03.2017

На 23 февруари 2017 г. в гр. Белград, Р. Сърбия, Балканският Алианс на хотелските асоциации (BAHA)връчи своите годишни награди в областта на хотелиерството, мениджмънта и развитието на туризма на Балканите. Сред наградените в различните категории са г-жа Елена Иванова, заместник-председател на УС на БХРА за „Бизнес дама на Балканите за 2016 г.“; г-н Христо Янев, кмет на гр. Обзор за „Кметство с най-успешно развитие на туристическата  инфраструктура на Балканите за 2016 г.“; хотел „Landmark Creek Hotel & Spа“, гр. Пловдив за „Най-добър хотел на Балканите за 2016 г.“; г-жа Кристина Нунез, евродепутат, за „Заслуги за изграждане на положителен образ на Балканите за 2016 г.“.

Гости на събитието бяха представители на  11- те държави от Балканите – членове на Алианса, членове на Европейския парламент, в лицето на г-н Андрей Новаков - евродепутат и г-н Тозамо Комази - представител на европейската туристическа мрежа на регионите „Некстур”, г-н Благой Рагин - председател на БХРА и президент на BAHA. Церемонията по награждаването се състоя по време на IFT - Белград, която тази година събра близо 2000 участника.


  Назад към Новини