Архив

Комфорт, развлечения и промени в „Родина”

12.01.2005

В най-високия четиризвезден хотел в София – отлични бизнес условия и испански стил в кафетерия „Марбея”

Хотел “Родина”, най-високият четиризвезден хотел в София се намира само на 10 минути от центъра на града и е все по-привлекателен за бизнес гостите и туристите на столицата. На тяхно разположение са 465 стаи и 6 апартамента. Хотелският комплекс започна новата 2005 година с още една новина за гостите си - голяма част от стаите вече са реновирани и с изцяло нови санитарни възли. Реновацията в големия комплекс все още продължава, за да може „Родина” да отговаря на високите професионални стандарти, които са част от запазената марка на хотела.

Екипът на изпълнителният директор г-жа Венета Георгиева - мениджър за 1998 г. на БХРА, предлага отлично обслужване и комфорт и в заведенията за хранене и развлечение в хотела: банкетна зала “Дунав”, конгресен ресторант, ресторант “Зимна градина”, денонощен бар “Леденика”, лоби бар, кафетерия в испански стил “Марбея”, кафе- клуб и нощен бар. Известният спортен комплекс на „Родина” предлага фитнесзала, закрит плувен басейн, сауна, солариум, тангентор, мануален масаж, дартс и тенис на маса.

Конгресният център разполага с осем конферентни зали, с капацитет от 15 до 350 седящи места - всички с климатична инсталация, бърз достъп до Интернет, оборудвани с всякакъв вид техника и собствена система за симултанен превод. Интернет центърът осигурява бърз достъп до електронната поща на гостите, а бизнес центърът предлага всякакви туристически услуги на своите гости. Във фоайето на хотела има фризьорски и козметичен салон с магазин за козметика, обменно бюро, бюро за резервации на самолетни билети и художествена галерия.


  Назад към Новини