Архив

Вестник „Стандарт” издаде книгата – албум “Чудесата на България”

11.12.2013

Вестник “Стандарт” предлага на Вашето внимание луксозното издание с твърди корици “Чудесата на България”. Книгата – албум е двуезична - на български и английски език, и включва в текст и богати илюстрации най-значимите културно-исторически обекти, най-големите археологически открития в страната ни, най-емблематичните природни феномени, фолклорни символи и традиции. Изданието е уникално с факта, че в него са включени и най-новите чудеса на България, които тепърва ще се превръщат в туристически атракции като например най-старият град в Европа Провадия – Солницата, златото на гетите от Омуртагова могила в Свещари, Цари Мали град, мощите на св. Йоан Кръстител. Книгата – албум включва над 70 от Чудесата на България, съдържа 264 страници и е с корична цена 40 лв. Луксозната книга-албум “Чудесата на България” би била изключително подходяща за протоколни подаръци при провеждането на срещи с български и чуждестранни гости. Затова се обръщам с предложение да закупите необходимо количество за представителни нужди.

Книгата “Чудесата на България” е резултат от 3-годишната национална кампания “Чудесата на България” на вестник “Стандарт”. Проектът се превърна в обединяващ център за стремежа на милиони българи към възраждане на националното ни самочувствие. Кампанията “Чудесата на България” мотивира българското общество да преоткрие приноса на родната история и култура, както в развитието на европейската цивилизация, така и на модерния свят.

Всяка година кампанията “Чудесата на България” реализира общонационално гласуване. През 2011 г. над 1,5 милиона българи определиха с вота си топ 10 на Чудесата на България, с които се гордеят най-много. През 2012 г. се проведоха две общонационални гласувания за изразяване вота на българите кои родни паметници и традиции да бъдат включени в програмите на ЮНЕСКО. Над 1 милион българи дадоха своя глас.

Над 1 милион българи участваха и в гласуването на вестник “Стандарт” през 2013 г. То определи топ 10 на най-големите археологически открития в България на новото хилядолетие и топ 3 на Чудесата, с които се гордеем най-много. Победители в класацията, завършила на живо, със sms-гласуване в директно предаване по ТВ 7 бяха Цари Мали град, Златото на гетите и мощите на Св. Йоан Кръстител. Прякото предаване на ТВ 7 и вестник “Стандарт” бе четвъртото по гледаемост в страната на 24 ноември 2013г. То бе изгледано от 144 000 българи, отчете над 3% рейтинг сред младите от 18 до 34 г.

Кампанията “Чудесата на България” е едно от малкото неща, които във време на финансова и духовна криза обединяват българите и ги карат да се чувстват горди. Затова вярвам, че продуктът, който Ви предлагаме – луксозната книга-албум “Чудесата на България” ще привлече вниманието Ви.


  Назад към Новини