Архив

Нов хотел откри асоциацията и във Варна

23.02.2004

Веригата “Сити Планет” продължава да привлича бизнесклиенти

хотел “Сити Планет”Във варненския жилищен комплекс “Чайка” в края на месец ноември т.г. беше открит хотел “Сити Планет”, вторият от веригата на собствениците “Планет Тур” ООД от групата “Планекс Холдинг”, насочена предимно към клиенти от бизнеса. На коктейла в новия ресторант на хотела се събраха десетки представители на туризма и бизнеса в града, за да поздравят собствениците и разгледат парк-хотел “Сити Планет”.

Сред гостите бяха председателят на Варненската туристическа камара Димитър Димитров, председателят на БХРА – Благой Рагин, председателят на ВАРХ – Димитър Лефтеров, изпълнителният директор на вк “Ривиера” – Людмила Ненкова, председателят на Комисията за защита на търговията – Дамян Лазаров, председателят на “Турекспо Варна” – Стоян Маринов, известният специалист по туристическа реклама – доц. д-р Светла Ракаджийска и др. Много бизнесмени от града и представители на строителния бранш разгледаха модерния хотел и пожелаха на собствениците по-скоро да отвори врати и планирания трети хотел от веригата.

От името на “Планет Тур” ООД Георги Найденов благодари на всички фирми и строители за качествената и перфектна работа по строежа на хотела. Той беше и човекът, който получи първото признание, което “Сити Планет” заслужи през 2001 г. - наградата на БХРА за хотел на годината. Най-новият варненски хотел има 23 двойни, 15 единични стаи и три апартамента. Всички стаи имат Интернет връзка, кабелна млежа с 50 канала, директни телефони и др. удобства за бизнесмените, които отсядат в парк-хотела на веригата.

Бизнесцентър, конферентна зала с над 70 места, зала за интервюта, център за релаксация и здраве и др. са сред останалите предимства, които “Сити Планет” предлага за конферентен туризъм и бизнессрещи. Просторният лоби-бар, елегантната рецепция и най-вече десетките допълнителни услуги са на разположение на гостите. Собствениците се надяват, че известното във веригата перфектното обслужване на клиентите и новият още по-висок стандарт ще изненадат новите гости на Варна.


  Назад към Новини