Архив

Предстои третият кръг от турнира TODOROFF GOLF CUP 200

30.08.2004

С подкрепата на културните традиции в България е оригиналното представяне в бизнеса на собственика на едноименната винарска изба г-н Иван Тодоров, асоцииран член на БХРА, който продължава със следващите си нестандартни идеи. След успеха на първият от трите кръга от турнира по голф TODOROFF GOLF CUP 2004, организиран и спонсориран от винарска изба TODOROFF през май т.г. в голф клуб Air Sofia - гр. Ихтиман, победителите дълго разказваха за наградите си.

Победителите получиха специален художествено изработен Сертификат за участие в Първи кръг от TODOROFF GOLF CUP 2004. Сред 120 гости, аплодирали участиниците беше и заместник-министърът на икономиката г-н Димитър Хаджиниколов. На специална церемония се състоя и промоцията на специалната партида вина Todoroff Golf Challenge, Каберне Совиньон, реколта 2002 г. Партида Todoroff Golf Challenge е само от 2000 бутилки и ще се предлага единствено в голф клуб Air Sofia и в изба TODOROFF.

 Вторият кръг от турнира беше проведен през юли т.г. на игрището по голф в Ихтиман. Заключителният трети кръг от турнира, на който ще се излъчи и носителят на купата TODOROFF, ще се състои през октомври 2004 г. на голф базата в Ихтиман. Победителят ще получи и Специална награда от “Golf Creations” - голф екскурзия до Аликанте, Испания в Elplantio club de golf.


  Назад към Новини