Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти


| Членство |

 
Рекламна агенция ФИЛ

Рекламна агенция ФИЛ е лидер на рекламния туристически пазар повече от 17 години. Агенцията предлага пълно рекламно обслужване: графичен дизайн и предпечатна подготовка, фото имидж банк, web дизайн и програмиране, печатна реклама (собствена печатна база), външна реклама, медиа реклама. Повече от 40 специалисти - дизайнери, фотографи, печатари и др. намират точното решение за всеки клиент. Основни клиенти на фирмата са повечето туристически комплекси, хотели и туроператори. След 1999 г., когато ФИЛ печели голямата награда на Националния конкурс за туристически символ и лого на България, следват още няколко големи награди от Международния медиен фестивал в Албена, както и международното отличие за световно качество в Париж 2004 г. Фирмата е член на Варненската туристическа камара, асоцииран член на БХРА, както и рекламен партньор на Турекспо - Варна.

За контакти:

Централен офис Варна, ул.“Любен Каравелов” 77, тел. 052/ 610 306

e-mail: office@fil.bg

web: www.fil.bg

"ЛАДА ТУР"

Туристическа агенция "ЛАДА ТУР" е лицензиран туроператор (лиценз № -4830), Член на БХРА (Българска асоциация на хотелиерите и ресторантьорите), член на Варненската асоциациа на хотелиерите и ресторантьорите и Регионална туристическа асоциация "Стара планина".

"ЛАДА ТУР" ви предлага:

  • пълноценен отдих по Българското черноморие - Варна, Св. Св. Константин и Елена, Слънчев ден, Златни пясъци, Кранево, Албена, Балчик, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Созопол, Приморско, Китен.
  • зимен отдих в Боровец, Пампорово, Банско, Добринище, Чепеларе, Троян, Тетевен, Априлци, Габрово, Дряново, Боженци, Елена.
  • организирани групови и индивидуални туристически програми, семинари, конференции, симпозиуми в страната и в чужбина
  • обиколни и специализирани турове из атрактивни туристически места и обекти, съхранили богатото културно-историческо наследство на България
  • атрактивни предложения за екскурзии и почивки в чужбина, бизнес пътувания,
  • организация на детски лагери, зелени и бели училища
  • организация на вашите Новогодишни, Великденски и Абитуриентски празници
  • лечебени и възстановителни програми
  • Рент а кар
  • турове, почивки и екскурзии по Ваши индивидуални идеи за маршрут и настаняване.

Не се колебайте да се свържете с нас!

Екипът на "ЛАДА ТУР" Ви очаква!

За контакти:

9002 г. Варна, Ул. "Райно Попович" № 8

тел./факс: (052) 614 286

мобилен: 0888 44 79 83

e-mail: lada_tour@abv.bg; office@ladatour.com

web сайт: www.ladatour.com

ICQ: 205054933

АРХИТЕКТУРНО-ЕТНОГРАФСКИ КОМПЛЕКС "ЕТЪР"- ГАБРОВО

Първият и единствен музей в България от типа "сканзен" е създаден през 1964г. от габровеца Лазар Донков. В него са показани къщи със занаятчийски работилници, народни съоръжения, задвижвани с вода и обекти с обществено значение.

Занаятчиите в Етъра произвеждат и сами продават изделията си. Те работят с оригинален инструментариум и спазват старинната технология.

В музея оживяват стари български обичаи, звучат песни, вият се хора. Цветница, Лазаровден, Гергьовден, Еньовден, Панаирът на народните занаяти са част от културния календар на Габрово. Освен тях в експозиционната площ на музея се извършват още възстановки на традиционни битови и обредни дейности. Всеки проявяващ интерес посетител може да бъде обучаван в домашни занятия.

Етъра освен място за познание е и място за отдих.

За контакти:

кв. Етъра, Габрово 5309

тел.: 066/ 801 830, 801 831, 801 832

факс: 066/ 801 834, 801 830

e-mail: etar@mbox.stemo.bg

web сайт: www.etar.org

ICQ: 205054933

ПРИМ ЕКСПО

ПРИМ ЕКСПО е дизайнерско студио, ориентирано предимно към работа с корпоративни клиенти в сферата на рекламата, дизайна, организирането и провеждането на панаири, изложения и рекламни събития. Нашето портфолио е с диапазон от цялостни рекламни кампании, корпоративен стил до комплекта фирмени материали.

ДЕЙНОСТ:

- реклама, фирмен стил, графичен дизайн, печатна реклама

- цялостно организиране, проектиране и реализация на: панаири и изложения, рекламни и търговски щандове, рекламни събития и промоции, визуална комуникация и външна реклама, интериор дизайн и обзавеждане.

ОРГАНИЗИРА И ПРОВЕЖДА:

“ВАКАНЦИЯ” - международна туристическа борса – най-значимата в България международна проява в областта на туризма.

“СПА ЕКСПО” - специализирано изложение за балнеология, спа и еко туризъм и оборудване.

ПРИМ ДИЗАЙН и ПРИМ ЕКСПО провеждат и специализираното изложение за професионална реклама “РЕКЛАМА ЕКСПО” в НДК - София.

ПАРТНЬОРИ:

- Софийска търговско промишлена камара.

- Национален дворец на културата.

- Столична община.

- ICOGRADA - The International Council of Graphic Design Associations – световен съвет на националните асоциации за графичен дизайн и визуални комуникации.

ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН на:

- Българска туристическа камара.

- Съвет по туризъм – София.

- Софийски туристически клъстър.

- АРА - асоциация на рекламните агенции в България.

- Софийска търговско промишлена камара.

АСОЦИИРАН ЧЛЕН на:

- Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация

- Софийско конгресно бюро

Контакти:
ПРИМ ЕКСПО-Вихра Огнянова ЕТ
София 1421, ул.Акация 5-13, вх.Б
тел: 02/865 72 65
факс:02/865 73 65;
e-mail: primexpo@primdesign.com
www.primdesign.com

„Каза дизайн” ООД

„Каза дизайн” ООД предлага интериорно проектиране и италиански мебели за обзавеждане на хотели. Предложенията ни са съобразени с категоризацията на хотелите и са обособени в групите „2 и 3 звезди”, „3 и 4 звезди”, „4+ и 5 звезди”. Наред с мебелите предлагаме и аксесоари (кошчета за боклук, пепелници, саксии и т.н.), осветителни тела и мокети за хотели и ресторанти, както и оборудване за зелените им площи – пейки, осветителни тела, кашпи, съоръжения за детски площадки и други.

За контакти:

„Каза дизайн” ООД
Лице за контакт: Станимир Чакъров
Адрес: 1421 София, ул. Горски пътник 55
Тел./факс: 02/ 865 85 55
www.casadesign-hotels.com
www.casadesignbg.com
info@casadesignbg.com

Alfred Kärcher G.m.b.H. TP

Името „Kärcher” навсякъде по света е синоним на сила, качество и иновация, както и на компетентност в почистването, която установява мащаби. За хотела и ресторанта „Kärcher” предлага убеждаващи решения за всякакви нужди и претенции: перфектно съгласувани един с други уреди, принадлежности и средства за почистване; максимална мощност, ефикасност и икономичност чрез иновативна техника; нисък разход и дълъг експлоатационен живот и при това толкова приятно незабележими.

„Kärcher” предлага възможно най-скромен външен вид в класически антрацит, сдържани акустично чрез служещите за пример ниски нива на шум.

За контакти:

Alfred Kärcher G.m.b.H. TP
Лице за контакт: Христо Мармаров експерт Маркетинг
Адрес: Oborishte 103 B 1505 Sofia (BG)
Тел./факс: +359 2 44 24 194
Mobile: +359 888 456 269

ЕВРОМАРКЕТ КАРИ АД

ЕВРОМАРКЕТ КАРИ АД е дружество в рамките на Евромаркет Груп AД - най-голямата търговско-инженерингова компания за индустриално оборудване и строителна техника у нас. Основна цел на дружеството е да предлага на клиентите си не просто машини, а ефективни решения, които напълно удовлетворяват техните нужди. Затова ние инвестираме непрекъснато в повишаване квалификацията и компетентността на нашите служители. Следим и налагаме на българския пазар най-новите световни технологии. Стремим се да бъдем винаги близо до клиентите си, да познаваме добре техните нужди и да поддържаме дългосрочно партньорство с тях.

ЕВРОМАРКЕТ КАРИ АД е специализирано в доставката и сервиза на:

• Професионална подопочистваща техника, метящи машини и прахосмукачки производство на HAKO Werke GmbH, Германия, водещият Европейски производител в тази област, символ за надежност, производителност и икономичност;
• Подемно-транспортна техника от безспорният, дългогодишен световен лидер Toyota Material Handling Europe и комплексните складови решения, базирани на висококачествените стелажни системи Averys Group,Франция;
• Генератори за основно и резервно захранване, отличаващи се с ниски шумови емисии, много висока надежност, отлична безопасност и дълго време на автономна работа без презареждане;
• Техника за лятно и зимно поддържане на пътища, паркове и прилежащата територия от световни производители;

За да отговорим максимално на потребителските нужди ние предлагаме:

Доставка, монтаж и пуск на висококачествено оборудване във възможно най-кратки срокове;
• Безупречно гаранционно и след гаранционно сервизно обслужване в базите ни в градовете: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора;
• Осигуряване на Финансов и оперативен лизинг при най-изгодни условия;

За контакти:

„Евромаркет Кари” АД
Лице за контакт: Александър Александров
Адрес: Евромаркет Център, София 1532, Казичене, ул. "Околовръстен път" 454
Тел./факс: +359 /2/ 97 67 100;+359 /2/ 97 67 111
Mobile: +359 888 42 00 43 e-mail: karry@euromarket.bg
http://www.euromarket.bg

Образователен бизнес център “Хермес”

Образователен бизнес център “Хермес” е създаден през 2003 година и притежава лиценз № 20051228 от Националната агенция по професионално образование и обучение, за провеждане на квалификационни и преквалификационни обучения по професиите: икономист, финансист, сътрудник маркетингова дейност, оперативен счетоводител, данъчен и митнически посредник, офис – мениджър, организатор туристическа агентска дейност, строител, компютърна и Internet грамотност, чужди езици. Учебните програми са съобразени със Закона за професионалното образование и обучение и осигуряват необходимите теоретични знания и практически умения за усвояването на конкретната професия. Целта на преподавателският ни екип е след запознаване с теоретичната основа на съответната бизнес дисциплина, да провокира инициативност и творчество в обучаващите се, чрез участието им в дискусии и учебни практики.

Предлага ме редовна и задочна форма на обучение. Дневните, вечерните и съботно – неделните занятия се водят от преподаватели, утвърдени имена в областта на предлаганите професионални направления. Обучението е организирано в малки групи при модерна учебна база.

Центъра предлага и поддържащото обучение за специалисти в изброените по – горе професионални направления, под формата на семинари и дискусии по актуални теми.

Основната ни цел е да предоставим на обучаващите се оптималния баланс на теоретични познания и практически умения в областта на отделните бизнес дисциплини.

Предлагаме обучения за придобиване и повишаване на ключови компетенции по чужди езици – български, английски, немски, френски, италиански, испански, гръцки, руски език. Образователен бизнес център „Хермес” е доставчик на обучения по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, процедури „Аз мога” и „Аз мога повече”.

През 2006 година към центъра е създадена и Агенция за подбор на кадри “Хермес”, с цел да предоставя следните услуги:

За обучаващите се в центъра търсещи работа лица - информиране и консултиране, насочване към професионално и мотивационно обучение, ориентиране, психологическо подпомагане при започване на работа.

• За работодателите – консултации при подбор на кадри, атестиране на наетия персонал, както от гледна точка на притежавана квалификация, така и от психологическа. Изследване и подобряване на организационния климат. Анализ и препоръки за подобряване на организационните системи и комуникации, разработване на мотивационни системи за възнаграждение на персонала обвързани с постигнатите резултати. Разработените от Агенцията програми за подбор, обучение и управление на човешките ресурси са съобразени с европейските стандарти и могат да бъдат адаптирани към потребностите и особеностите за всеки конкретен работодател.

Образователен бизнес център “Хермес” е с опит при разработването и изпълнението на проекти финансирани от Световната банка, програми на Европейския съюз, Агенция по заетостта, Агенция за хора с увреждания. Основните реализирани дейности са: квалификационни и преквалификационни обучения, семинари, услуги и консултации при стартиране и укрепване на малък бизнес. Предоставени са и услуги за подбор на кадри, атестация на служители и корпоративни обучения за развитие на екипите на водещи фирми от различни браншове

Образователен бизнес център “Хермес” и Агенция за подбор на кадри “Хермес” са инициатори и организатори на Форум “Български бизнес дни”. Целта му е да бъдат представени и дискутирани актуални и основни теми, касаещи привеждане дейностите на българските фирми с изискванията и стандартите на Европейския съюз. Чрез Форума предприемачите имат възможност да участвуват в конструктивен диалог с институциите, да обменят опит и информация, да създадат контакти, които да ги подпомогнат при привеждането на дейностите им към съвременните пазарни условия.

Метаксакис България

Представям на Вашето внимание Метаксакис България, която се занимава с търговия на висококачествени мебели на цени директно от фабриката производител. Фирмата е част от Metaxakis Group, която е активна на световния пазар повече от 50 години. Лидерството на фирмата е международно признато в повече от 22 страни по света. Широкият обхват от интериорни и екстериони мебели достига до Вас с гаранцията, която дава сигурност за качеството и предлага професионални решения за Вашия бизнес. Цялата продуктова гама можете да разгледате на нашия сайт www.metaxakis-bg.com. Всички продукти са с минимална гаранция от 2 години, като голяма част от тях са с 5 и 10 години. Фирмата прилага гъвкава ценова политика, както и безплатна доставка до клиента.

За контакти:

Адрес: гр. София, бул. Рожен 24А, 1271
Мобилен: + 359 885 003 861, +359 887 477 225
Телефон: + 359 2 803 42 21
e-mail: info@metaxakis-bg.com
сайт: www.metaxakis-bg.com

ЧВУ „КОЛЕЖ ПО ТУРИЗЪМ” – ГР. БЛАГОЕВГРАД

Частно висше училище „Колеж по туризъм” – гр. Благоевград oсъществява обучение по следните специалности: „ Организация и управление на туристическото обслужване”, „Организация и управление на хотели и ресторанти” и „Бизнес администрация ”. В колежа студентите получават европейска ориентираност на подготовката, с участие на български и чуждестранни гост професори, летни практики и частично обучение в Гърция, Македония,Турция, Кипър, Полша. Основната дейност на „Колеж по туризъм” е обучение на студенти за образователно – квалификационна степен „ професионален бакалавър” съгласно чл. 42, ал. 1, буква „а” от Закона за висшето образование. Колежът по туризъм е компетентна и отговорна образователна институция, която дава специализирана образователна подготовка по професионалните направления „Туризъм” и „Администрация и управление”, осигуряваща компетенции и конкурентоспособност на „глобалния специалист” за локалния, националния и международния пазар на труда. В колежа се обучават студенти в неравностойно положение без заплащане на семестриални такси.

За контакти:

Адрес: Гр. Благоевград 2700, ул. „Брегалница” №2
Телефон/факс: +359 73 835 626
e-mail: cotur@abv.bg
сайт: www.cotur.org

Инсеа Консулт ЕООД

« Инсеа Консулт ЕООД » е фирма за подбор на персонал и екзекютив сърч. Нашата мисия е да предложим висококачествена и бърза услуга за подбор на персонал и хедхънтинг, да намалим разходите за нашите крайни клиенти и да предложим атрактивни професионални възможности за кандидатите за работа.

Инсеа Консулт е и организиратор на кариерен форум в сектора на туризма – събитие, което да улеснява работодатели по българското черноморие да намерят квалифициран персонал за сезонна работа.

Фирмата е регистрирана като администратор на лични данни в регистъра на администраторите на лични данни под N° 335252 и притежава удостоверение за извършване на посреднически услуги за територията на Р. България N° 1457 валидно до 12.06.2017 г. и удостоверение за извършване на посредническа дейност в чужбина N° 1458 валидно до 12.06.2017 г.

За контакти:

Телефон: +359 88 951 8278
e-mail: office@inseaconsult.com
сайт: www.inseaconsult.com

ИЗИДЕТОКС ЕООД

Фирма ИЗИДЕТОКС ЕООД предлага легло – масажор DY за релакс и лечение, с възможност за закупуване или правене на процедури при нас. Занимаваме се основно с търговия на леглата, презентации и обучение за работа с тях. В леглото има вградени естествени камъни (турмалин, германий, нефрит и вулканични сплави), които се затоплят и излъчването от тях има лечебен ефект. От турмалина има силно инфра - червено излъчване, а германия подпомага кръвта да се насища с кислород, което е много добре за всички белодробни и сърдечни проблеми. Нефритените камъни се движат от двете страни на гръбнака и правят релаксиращ масаж, а с натрупване на ефекта и корекция, ако има гръбначно изкривяване. Това е камъка на бъбреците. Предлагаме още апарати и пластири за детоксикация, апарати за сребърна вода и други неща с алтернативна насока.

За контакти:

Мария Христова - управител

Адрес: София, кв. Западен парк, бл. 28
Телефон: 0889 849 072, 0878 849 071
Skype: mariaizmar
e-mail: izidetox@gmail.com
сайт: www.izi-de-tox.com

„И СИ БУЛ“ ООД

„И СИ БУЛ“ ООД е консултантска компания в областта на управлението на качеството и хранителната безопасност, част от групата Euro Consultants Белгия, оперираща в секторите хотелиерство, ресторантьорство, кетъринг, ритейл, с множество референции от водещи международни вериги, посредством седем филиала. Компанията е специализирана в осъществяването на одити и оптимизиране на системите за безопасност и качество на храните, на хигиенните условия и инфраструктурата, специализирани обучения и консултиране по отношение на законовите изисквания в областта на хранителната безопасност, специализирани проучвания, одити на доставчици, сътрудничество при управление на оплакванията, осъществяване на сензорни анализи. Компанията е надежден партньор с подход „по мярка“ за максимизиране на добавената изгода от сътрудничеството.

За контакти:

Величка Терзиева – Управител

Адрес:гр. София, ул. „Никола Козлев” № 6, 1421 Лозенец
Телефон: 0879 33 23 00
e-mail: v.terzieva@euroconsultants.be
сайт: www.euroconsultants.be

DMD CONSULT

DMD CONSULT - фирма с дългогодишни традиции и опит в областта на маркетинга, рекламата и комуникациите;

DMD CONSULT - фирма с много опит при изработката на маркетингови и комункационни стратегии;;

DMD CONSULT - фирма, позната на националния и международния пазар;

DMD CONSULT - фирма, работила по проекти на частни, държавни и световни организации;

DMD CONSULT - фирма, асоцииран член на Конфиндустрия България /подразделение на Конфиндустрия Италия/ и CDO Италия ;

DMD CONSULT - фирма с представителство в Милано, Италия;

DMD CONSULT - фирма, собственик на една от най-големите рекламни мрежи от билбордове в страната;

DMD CONSULT - фирма със специално отношение към иновациите и технологиите в помощ на бизнеса;

За контакти:

София, бул. "Черни Връх" N 122, вх. А, офис 2

моб. тел. 00359 878 511 555
тел./факс: 003592 47 052 47
office@dmdconsult.eu
dimitrova@dmdconsult.eu
www.dmdconsult.eu

МИДИМА ЕООД

МИДИМА ЕООД е компания с производствена и търговска дейност, работеща над 20 години за хотели, ресторанти и други туристически обекти в страната и чужбина.

Произвежда и предлага:

• спално бельо (различни видове и размери); олекотени завивки, възглавници, протектори за матрак и др.;

• покривки, карета, ханкали за нуждите на заведения и ресторанти;

• хавлиени кърпи - различни размери и плътност, със и без лого (втъкано лого или бродерия), различни цветове;

• работно облекло – кухня, камериерски, балнеология, спомагателни работници, сервитьори, администратори, както и за всички отрасли на леката и тежката промишленост;

• шалте за шезлонг; шапки за чадъри-различни цветове, рекламни надписи;

• хотелски консумативи – сапуни, шампоани, иглиници, санитарни ленти, санитарни пликове, еднокр. чехли и др.;

• огледала-козметични, размер O17, разтегателен механизъм и възможност за закрепяне към стена или шкаф, произведено в Германия;

• знамена, тениски, фланелки с яка(тип лакоста).

ОТЛИЧНИ ЦЕНИ И КАЧЕСТВО, ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТАВКА ДО ОБЕКТИ!

Търг. отдел:

тел./факс: 052/389 449
GSM: 0888/ 995 331, 0889/ 656 465
e-mail: midima@abv.bg
dimitrova@dmdconsult.eu
www.midima.bg

Управител:

GSM: 0888/ 840 540

ReSol /Restaurant Solutions/

ReSol /Restaurant Solutions/ е търговска фирма, насочена към мобилното оборудване на ресторанти и хотели - прибори за хранене, чинии от порцелан и стъкло, чаши и всякакви аксесоари за сервирането и за масата. Нашата цел е да намерим тези решения, които носят удовлетворение за клиентите ни. В тази връзка работим с утвърдени европейски доставчици, които произвеждат голям асортимент от стоки с различни форми и декори. За нас е важно клиентите ни да са спокойни в своя избор, затова предлагаме гаранции, дълготрайни взаимоотношения, както и бързи доставки. Стараем се да бъдем в унисон със съвременните модни тенденции в сервирането. За всички почитатели с изтънчен вкус и отношение към детайла ще предложим дизайнерски модели.

За контакти:

Лице за контакт: Мария Господинова
Адрес: гр. София, 1164 Лозенец, ул. „Златовръх” № 595
Тел: 0885 604 156
Е-mail: office@resol.bg
Web: www.resol.bg

„МИРАЖ ТРЕЙД” ООД

Текстилна компания "Мираж" е основана през 2001 г. Компанията е основен вносител и производител на текстилни изделия за хотела, ресторанта и дома. Основни дейности: – внос и дистрибуция на тъкани за интериора;
– производство на готови изделия за интериора;
– дизайн, проектиране, изпълнение и управление на проекти за вътрешно обзавеждане на: хотели, апарт – хотели, вилни селища, СПА комплекси и ресторанти.
Производствено-продуктовата листа включва:
– текстил за домашен и хотелски интериор: дамаски, пердета, щори, покривала за легла,
– меки подови настилки;
– постелъчно спално бельо, завивки, възглавници, протектори;
– хавлиени изделия;
– текстил за ресторанти: покривки, карета, драперии, калъфи за столове.
В България се нарежда на едно от първите места по обем на производство и продажби на текстилни изделия за туристическия сектор. Всички изделията са съобразени с Наредбата за категоризиране на туристически обекти и БДС. Притежава сертификат за качество от Лойдс Регистър ISO 9001:2008. Компанията е една от водещите фирми в бранша в страната и е участвала в обзавеждането и реновацията на повече от 300 хотела градски и курортен тип.
Клиенти на фирмата са, хотелиери и ресторантьори, архитектурни и дизайнерски бюра, търговци на едро от България и Европа. Компанията е в листата на одобрени доставчици на световно известни хотелски вериги като: Radisson, Best Western, Golden Tulip, Hilton, Double Tree, Sol Melia, Iberostar, RIU и др., както и на някои водещи Европейски архитектурни бюра. Основна цел и политика на компанията е дългосрочното сътрудничество със своите клиенти. Част e от "Mirage Business Group".

Адрес:

Варна, ул. „Тодор Влайков” № 65, сграда 3
Тел/факс.: + 359 52 600 480
E-mail: office@mirage.bg
Web site: www.miragetextile.comКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
18.09.2014
БХРА подкрепя протеста на колегите от Слънчев бряг
15.09.2014
Възможности за представяне на български фирми на деловия туристически форум “Тамбовски панаир на пътешествията”
04.09.2014
Покана за участие в делегация на 32 – то издание на изложението SUN - Международен салон за външно обзавеждане, Римини, Италия
03.09.2014
Нови образци по регистъра за настанените туриста
15.08.2014
Българо-китайски бизнес форум ще се състои на 25 август 2014 г. в хотел „Шератон”, София
14.07.2014
Уникален хотел отвори врати на Гребния канал в гр. Пловдив
още новини 
Абонирай се за новините на БХРА
 прекъсни абонамента

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.